Novice

Izšla je pomladanska Pikapolonica - revija za otroke

Otroci se s Pikapolonico - Pomlad prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge.

Vse novice

Aktualno

PRAVLJIČNI STUDIO, pripovedovalska igralnica Galerija Vodnikove domačije Šiška, 17. marec – 1. junij

Na Vodnikovi domačiji Šiška v nedeljo, 17. marca ob 11h odpirajo interaktivno razstavo za otroke Pravljični studio. Odprtje bodo pospremile zgodbe. Pripovedovali jih bodo Špela Frlic in otroci. Brezplačno, pridite. 

Vsi dogodki

Naročnina na revijo Pikapolonica

Revija Pikapolonica je namenjena otrokom od 3. leta dalje. Otroci se z njeno pomočjo prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge. Zahtevnostna stopnja je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo ter otrokom prvih dveh razredov osnovne šole.

Na leto izidejo 4 redne izdaje revije Pikapolonica (jesen, zima, pomlad, poletje). Ob tem izidejo še 4 posebne izdaje - Šola za šalo, Igre ter Križanke in uganke, božični čas pa bo popestrila posebna izdaja Pikapolonica Božič s priloženim CD.

Res se splača postati naročnik na Pikapolonico!

Po naročilu na revijo Pikapolonica v e-trgovini boste prejeli podatke za plačilo naročnine v znesku 32,00 EUR.

Naročnina na revijo začne teči od aktualne revije Pikapolonica, plačilo je za eno leto in velja do preklica.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.