Mali detektiv in skrivnostna smrt

Ankica Lepša

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
V novi knjigi o malem detektivu Atikusu, nadpovprečno bistrem dečku, ki je razrešil že marsikateri primer, ga slavna pisateljica povabi, da bi postal njen asistent. Atikus, ki je prebral mnogo njenih knjig - in slišal o pisateljici in njeni družini šepetati mnogo čudnega - je očaran. Njegovo delo je zanimivo: slavna pisateljica mu narekuje novo knjigo, Atikus pa njene besede čim hitreje zapisuje. Spozna tudi njeno čudaško družino, saj se za nekaj časa preseli kar v pisateljičino veliko hišo. Toda že prvi večer je priča umoru. Morilec mora biti nekdo iz družine... Napeta detektivka otroke vabi k dobrem opazovanju podrobnosti in logičnemu povezovanju dejstev.

Založba Ved, 2014
Mehka vezava, 128 strani
Mere: 14,5 x 21 cm
ISBN: 978-961-932868
 

 

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Štiri Grimmove pravljice - domače branje

Knjiga je še nerabljena! Knjiga vsebuje štiri Grimmove pravljice, ki v sodobnem svetu še vedno živijo. To so pravljice o kraljičnah in princeskah, ki se med pripovedovanjem še zmeraj spreminjajo, tako kot so se pravljice spreminjale skozi stoletja.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 17,00 €

Zardos in računalnik

Knjiga je še nerabljena! To je ganljiva zgodba o dveh najstnikih, o dveh prijateljih, o dveh svetovih. Prvi je svet, ki ga pesti vse hujše pomanjkanje , zaradi česar skoraj nobena otroška želja ne more biti izpolnjena. Hkrati pa je je to tudi zgodba o svetu, ki pomanjkanja ne občuti in lahko izpolni vsako otrokovo željo. Iz prvega prihaja Peter, iz drugega pa Andraž. Dejstvo, da prihajata iz popolnoma drugačnih socialnih svetov, ju čisto nič ne moti.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Pot k posvečenim - Uročeni otok, 1. knjiga

Zbirka vsebuje napete fantazijsko-pustolovske in detektivske romana za mlade bralce. Prva knjiga iz zbirke je serija fantazijsko-pustolovskih romanov Uročeni otok. Nekoč je otoška država Tiranitida živela v miru in blagostanju. Ravnala se je po načelu ravnotežja: vse naj bo porazdeljeno in vse dopolnjeno… Nato je prišla vojna in otoku je zavladalo zlo. Aleks, desetletni deček, je izbran, da deželo reši vsega hudega.

v košarico
Namesto: 21,70 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Reševanje Azabele - Uročeni otok, 2. knjiga

Azabela je plemenita in bistra deklica, ki je stekla za svojo psičko in pritekla v past. Postala je ujetnica hudobnih Hungov. Na pomoč ji prihajata brata Aleks in Dani. Toda njuna pot je prepredena z ovirami in bitkami, z ugankami in uroki, z zvijačami in z modrostmi....

v košarico
Namesto: 21,70 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.