Najboljši recepti za punce

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
To je knjiga za deklice, ki zelo rade kuhajo in pečejo. Kar pripravijo, pa mora biti enako slastno kot privlačno na pogled. Zbranih je več kot 20 receptov za slastne pečene priboljške, za vsakdanje jedi – recimo, za pečen polnjen krompir ali zelenjavna nabodala, z recepti za jedi za zabavo in z recepti za izvrstne sladice. Knjigo odlikujejo zelo privlačne fotografije, preprostost receptov in preglednost navodil. Otrok sicer ne bo mogel jedi pripraviti sam, bo pa užival kot glavni kuhar ob odraslem pomočniku. Vse izbrane jedi so prilagojene otroškemu izboru, ki zahteva jedi nežnega in slastnega okusa, majhne porcije in lep videz.

Založnik o knjigi

Z gramom čarovnije in ščepcem pomoči
je kuhanje zabava, ki vse nasmeji!

Idej obilo za prigrizke fine,
ob receptih se ti pocedijo sline.

Povabi še prijatelje,
to bo odlična kuharska ekipa-
hej, kdo jajca stepa, kdo moko sipa?

Zajtrk, malica ali sladica,
za vsak recept pade petica.

Založba Učila International, 2012
Trda vezava, 64 strani
Mere: 25 x 20 cm
ISBN: 978-961-00-1493-5
Cena: 9,99 €

 

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Snežna kraljica, CD za otroke

Čudovita pravljica H. C. Andersena, ki jo pripovedujejo priznani slovenski dramski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 6,00 €

Super Punca: Umetnost ličenja za glasbene dive

Knjiga je še nerabljena! Knjižica manjšega formata (13 x 16,5 cm), ravno prav velika, da jo spravimo v šolsko torbo, otroški nahrbtnik ali mamimo torbico, na prvih šestnajstih straneh z ilustracijami in preprostim besedilom razloži osnove ličenja za glasbene dive. Sledijo črno bele strani z modeli, na katerih deklica z barvicami ali flomastri še sama ustvarja ličenje ali modo. Dodani sta še dve strani drobnih nalepk.

v košarico
Namesto: 3,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 2,00 €

Vilko in Azaleja

Knjiga je še nerabljena! Maček Vilko, ki smo ga spoznali že v slikanici Kako je Vilko vzljubil zimo, prvič sreča sestrično Azalejo. Ni mu všeč, saj je čisto drugačna od njega. Kar naprej je vznemirjena, preveč govori in kar naprej poskakuje. Všeč so ji rožnata barva, srčki in pentljice, obiskovalcem pa prepeva dolge pesmi. Vilko se domisli zvijače, s katero jo pošlje daleč, daleč stran.

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Peter Zajec - Skrivnostni tat

Knjiga je še nerabljena! Pri založbi MK so izdali zbirko prisrčnih slikanic, ki so nastale po delih Beatrix Potter in po novih risankah o Petru Zajcu. V njih nastopajo stari junaki knjig Beatrix Potter: Peter Zajec in njegova družina, Benjamin Zajko, stari čuk Erjavec, trapasti veveriček Orehek, lisjak gospod Lesjak..., in pa nova oseba, zajčica Lili Repič, Petrova prijateljica.

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Toko, mamut in sabljezobi tiger

Knjiga je še nerabljena! Toko in mamut Tikiti ob reki iščeta školjke in rakce. Nenadoma se pojavi nevarnost. Približuje se jima sabljezobi tiger! A prijatelja si znata pomagati… Nato pa ju v votlini čaka veliko presenečenje! Knjiga je namenjena tudi otrokom, ki so začetni bralci -1. in 2. razreda OŠ. Stavki so kratki, s preprosto strukturo in besediščem.

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Mama, kdo sem jaz?

Knjiga je še nerabljena! Emilija strmi v žlico, ko riše vzorce v svoj krožnik s kosmiči, gleda v pečico, ko se pečejo piškoti, jaha konja pred ogledalom ... Kdo je oseba, ki jo gleda? Ali je slikar? Pek? Lovec?

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ravensburger puzzle Disney The Jungle Book 2, za 6+

Zelo kvalitetna Ravensburgerjeva sestavljanka - puzzle z Disneyjevimi junaki iz risanke in knjige The Jungle Book 2. Ima zelo prikupno ilustracijo, 100 kosov in je primerna za otroke od 6. leta dalje.

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Štiri Grimmove pravljice - domače branje

Knjiga je še nerabljena! Knjiga vsebuje štiri Grimmove pravljice, ki v sodobnem svetu še vedno živijo. To so pravljice o kraljičnah in princeskah, ki se med pripovedovanjem še zmeraj spreminjajo, tako kot so se pravljice spreminjale skozi stoletja.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 17,00 €

Razigrana Ljubljana, 10 igrivih in poučnih dogodivščin za otroke po mestu

Knjiga je še nerabljena! Te zanima, kje v Ljubljani se skriva zaklad? Kaj pa skrivnostni primer, ki ga lahko rešijo zgolj najboljši detektivi? Morda Ljubljanski grad s skrivnostnimi ječami? Prelistaj knjigo in se z njo odpravi novim dogodivščinam naproti. Vodič za otroke po Ljubljani je sestavljen iz 10 igrivih dogodivščin po mestu.

v košarico
Namesto: 23,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Laž in njen ženin

Hudmušna zgodba Frana Milčinskega z ilustracijami Ane Razpotnik Donati pripoveduje, kaj se zgodi, ko ženin, gospodič Prilažič, sreča – laž, svojo nevesto. Ko laž stopi v krčmo in jo pivci povprašajo, kaj se novega godi po svetu, jim natrosi najdebelejšo laž, kar si je lahko zamislite. Nato užaljeno ugotovi, da ji ljudje ne verjamemo več kot nekoč. Zato pa toliko bolj verjamejo njenemu ženinu, gospodu Prilažiču...

v košarico
Namesto: 14,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Nevidni otrok in druge zgodbe

Knjiga je še nerabljena! Nenavadna muminska družina, hemuli, Filifjonka, Njuhec, homse, hatifnati in drugi liki, ki živijo v Mumindolu, so prikupna bitja, ki imajo veliko človeških značilnosti, pravzaprav jih od ljudi loči le videz. Čeprav se sprva zdijo preprosta, v njih sčasoma prepoznamo kompleksno psihološko globino in prepričljive značajne orise, zaradi česar so zgodbe navdušile tudi odrasle bralce.

v košarico
Namesto: 21,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Larina skrivnost

Laro strašno skrbi, ker bo kmalu pričela hoditi v šolo. Poleg skrbi, ki jih imajo prav vsi otroci - ali jih bo imela učiteljica rada, ali bodo drugi otroci prijateljski, ali bo zmogla šolsko snov – ima Lara še eno veliko skrb. Ima namreč skrivnost, ki se bo prej ali slej razkrila pred vsemi. Jo bodo potem sploh še marali? Larina skrivnost je epilepsija. Ko v njenih možganih pride od električnega izbruha, nastane kratek stik - epileptični napad.

v košarico
Namesto: 18,53 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Nabrita Brina

Knjiga je še nerabljena! Brina se preseli k svoji stari teti Oliviji, kjer se spoprijatelji s sestro in z bratom, ki odkrijeta, da ima Brina neverjetne sposobnosti: lahko se potopi globoko v vodo, ne da bi ji bilo treba dihati, lahko se dvigne visoko v zrak, ne da bi jo zeblo ali da bi jo motil redek zrak. Kako se je tega naučila? Ko jima Brina razkrije svojo skrivnost, pa se zgodi nekaj, česar ni nihče pričakoval…

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Zabavne počitnice – Priročnik za punce + darila

Kako preživeti enkratno poletje in se neizmerno zabavati? O tem govori popoln priročnik za počitnice na morju, v planinah in na deželi. ili ti bo svetovala, kako biti na svojih potepanjih vedno privlačna. Eka ti bo povedala marsikaj o življenju živali. Z Marjetko boš spoznala vse skrivnosti morja in planin. Ingrid pa nikoli ne zmanjka idej, če je treba kam splezati, odpluti ali celo kaj popraviti. V dnevnik lahko zapišeš karkoli želiš.

v košarico
Namesto: 24,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €

Od pike do pike štejmo do 20, povezovanje številk in barvanje

Otrok poveže med seboj številke od 1 do 20 in prikažejo se mu zanimivi prizori. Igrivo se uči številke in uri v ročnih spretnostih. Potem like lahko še pobarva.

v košarico
Namesto: 6,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,50 €

Moderne punce – vijolična, z zapestnico in nalepkami

Prebudi modno oblikovalko v sebi in oblikuj svoj slog! Če veliko ustvarjaš, rišeš, barvaš in oblikuješ ali pa če imaš rada modo, so te knjižice kot nalašč zate. Z njimi boš lahko ustvarjala oblačila, nakit in druge modne dodatke, si izmišljala nove pričeske, ličila manekenke ter izbirala in kombinirala obleke. Knjigi je priložena tudi zapestnica, ki jo boš lahko po svojem okusu okrasila z nalepkami.

v košarico
Namesto: 6,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.