Pismo za zobno vilo

Helena Kraljič, ilustracije Ana Razpotnik Donati

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Poštar ima pismo za zobno vilo, toda na pismu ni naslova. Išče jo v gozdu, a tam živi le gozdna vila, ki mu svetuje, naj povpraša na travniku. Tam pa živi le cvetlična vila, ki meni, da bi moral pogledati pri vodi. Ko poštar prikolesari do vode, mu vodna vila pove, da zobna vila živi na oblaku. Ali to pomeni, da pisma ni mogoče dostaviti? Kaj pa, če je v pismu kaj pomembnega? Slikanica v zgodbo subtilno vpleta pozitivna sporočila: skrbi za drugega, pa boš dobil povrnjeno, bodi vesten, opravi nalogo do konca, velikodušno popravi napake drugega, pomagaj po svojih močeh... in,na pismo vedno napiši naslovnika.

Založnik o knjigi:
V slikanici, ki je pred vami, mora poštar Matjaž dostaviti pismo zobni vili Zali. Ker na pismu ni naslova, se poštar odpravi na pot, da bi izvedel, kje zobna vila živi. Sreča gozdno vilo Gajo, cvetlično vilo Cvetko, a šele vodna vila Vanja ve, kje živi zobna vila. Na oblaku. Poštar se razočaran vrne domov, saj se zdi, da prvič v življenju ne bo mogel dostaviti pisma.
Bo poštar Matjaž morda le našel način, da bo zobna vila dobila pismo, ki ji ga je poslala deklica Žana? Ali zobna vila vseeno živi previsoko?

Založba: Morfem, 2014
Trda vezava, 20 strani
Mere: 33 x 24 cm
ISBN: 978-961-6933-23-0
 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 6,00 €

Velika skrivnost

Sedem kratkih zgodb o deklici Natki in njenih prijateljih. Primerne so že za najmlajše otroke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Veliki strašni volk

Knjiga je še nerabljena! Pravljica govori o volku, ki je pomagal ovčki in ji prinesel žogo, ki se ji je ujela med veje. Skušnjava je velika, ker volku že pošteno kruli v želodcu... To je volčja, toda nekoliko drugačna zgodba z lepim sporočilom.

v košarico
Namesto: 19,53 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Lipko in svetovni prvaki

Knjiga je še nerabljena! Rok ima nenavadnega prijatelja - Lipka, drevesce, ki je tako kot on sam, navdušeno nad košarko. V prvi knjigi o Lipku izvemo, kako je Roka predstavil košarkarski ekipi Listavcev in Iglavcev, v tej knjigi pa, kako se Rok in Lipko odpravita z ekipo Listavcev na veliko tekmo, na vsedrevesno svetovno prvenstvo v košarki.

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Sonce in sončice

Knjiga je še nerabljena! V zbirki Čebelica je ponovno izšla slikanica s sedmimi pesmimi, ki jih je za otroke ustvaril eden najbolj priljubljenih in cenjenih slovenskih pesnikov - Tone Pavček. Izbrane pesmi so prave sončice – optimistične so, sončne, igrive, žuboreče, vesele in duhovite, takšne kot je s soncem obsijano poletno jutro. Sejejo dobro voljo in vero, da je svet lep in zanimiv

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,50 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.