Sove – Kako živijo

Ivan Esenko

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:

Zbirka Kako živijo s fotografijo in kratkim strokovnim besedilom predstavlja posamezne živalske vrste in njihov pomen za okolje.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Ob zbirki šestih knjižic Kako živijo..., zastane tudi odrasli, kaj šele otrok. Težko se je odtrgati od velikih, čudovitih fotografij živali v naravnem okolju in živega, zanimivega besedila, ki v vsakem stavku pove kaj zanimivega, poučnega in življenjskega, tudi iz preteklih dob. Na vsaki strani izvemo kaj novega, pa čeprav o sebi mislimo, da o naravi že vemo veliko. Avtor Ivan Esenko se je v zbirki posvetil živalim, ki jih lahko opazujemo okoli doma, na vrtu, na bližnjem travniku ali v gozdu: dvoživkam, plazilcem, glodalcem, sovam, netopirjem in pticam na krmišču. Knjige bodo navdušile otroke, ki radi opazujejo živali, staršem pa pomagale s tehtnimi odgovori na otroška vprašanja.

Založba Okaši, 2014
Mehka vezava, 12 strani
Mere: 21 x 21 cm
ISBN: 9789616929431

 

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Ne spreglejte

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 6,00 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.