Življenje brez psa

Irena Velikonja

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:

A je lahko sploh še bolj bedno? Sara in Barbara sta dobili psa za rojstni dan. Čivavo. Eno navadno majhno čivavo. Ampak pes je pes. In sploh nista prav dolgo sitnarili. Njima ni bilo treba. Onidve dobita vse takoj. Jaz pa si od vsega najbolj želim psa, ampak ni šans. Jaz ga ne bom dobila. Seveda ne bi imela čivave. Imela bi velikega psa. Najraje kraškega ovčarja ali celo bernardinca. Bernardinec bi bil res zakon, ampak zavedam se, da je prevelik. Nekoč bom imela svojo hišo in psa. Ali celo konja. No, ne bom pretiravala. Pes mi bo čisto zadostoval. Trenutno pa Peter ne pristane niti na majhnega kokeršpanjela.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Neji, običajni osnovnošolki, se sesuje svet, ko se morata z očkom preseliti na vas, k njegovi mami, v ozkosrčno vaško okolje. Novo okolje, vključno z babico, je do nje neprijazno. Vse, kar si deklica želi, je, da bi imela svojega psa. Seveda ne gre le za psa – gre za željo biti sprejet in ljubljen, pa tudi imeti možnost nekoga ljubiti. Knjiga je dekličin dnevnik, iz zapisov pa postopoma razbiramo, kaj se je zgodilo, da sta z očkom pristala tako nizko. Toda kadar pristanemo nizko, je to že odskočišče za nov vzlet. Do konca romana se marsikaj izboljša, deklici pa se nove izkušnje povezujejo v tisto, kar imenujemo odraščanje.


Založba Mladika, 2014
Trda vezava, 148 strani
Mere: 20,5 x 16 cm
ISBN: 978-961-205-217-1

 

 

v košarico
Namesto: 22,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Očetov objem

Življenje ne vpraša, kaj si želimo...pač prinese, kar nam prinese. Andreju, vihravemu in odkritemu dečku, s srčnim odnosom do ljudi in živali je že v rani mladosti nasulo kup težav s katerimi se mora spoprijeti. Mlad, neizkušen, sam. Nima materialnega ugodja, nima brezskrbnosti in nima otroštva, kot si ga želi. Nima zaščite odraslega, tiste zaščite, kot bi jo moral imeti vsak otrok. Zato fant trpi še bolj...

v košarico
Namesto: 21,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,50 €

Vonj po kandirani duši

Ljubezen = Ula + Tiago, sorodni duši, ki prebudita druga drugo, ali Ula + Peter? Vse se zaplete, sladki vonj komaj prebujene duše pa mora trajati za zmeraj, sicer smo nesrečni in neizpolnjeni. Mladinski roman je namenjen dekletom, fantom in vsem, ki prevečkrat pozabijo nase.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.