Kdo si pa ti?

Mateja Gomboc, ilustracije Ana Razpotnik Donati

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:

V tokratni knjižici Kdo si pa ti? si lahko preberete:
- Grin se prikaže
- Grin in bralni uhelj
- Grin in piškot za spanje
- Grin in stol za hrast
- Grin in zobni bleščalnik
- Grin in vojna med Majo in Vidom
- Grin pri Kranjčevih doma
- Grin in dooooolg sprehod
- Grin in rojstni dan
- Grin in prstan prijateljst

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Maja in Vid sta vsako jutro prva v razredu, a nič zato. Dvojčka sta prvošolca, zato je v učilnici kotiček z igračami in slikanicami. Nekega jutra v košari s pliškoti odkrijeta  vijoličasto bitje, ki ju gleda z velikimi očmi. Ne, ni nova igrača, ampak Grin s planeta Birk. Tudi on je še otrok. Za nekaj minut je pobegnil dolgočasni teti, ki ga čuva. Nenavadni prijatelj je Maji in Vidu zelo všeč. Pripovedujeta mu, kako je pri nas in pokažeta, kako je v naši šoli, on pa, kako je na njegovem planetu. Deset krajših, zabavnih, domišljijsko bogatih in zelo prikupnih zgodbic Mateje Gomboc je primernih tudi za začetno branje. Priporočam!

Založba Mladika, 2014
Trda vezava, 53 strani
Mere: 23,5 x 16,5 cm
ISBN: 978-961-205-209-6

 

v košarico
Namesto: 21,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Ne spreglejte

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 6,00 €

Žlahtne pravljice

Knjiga je še nerabljena! Velika knjiga z bogatimi ilustracijami je prava zakladnica 25 najbolj znanih pravljic, ki sta jih zapisala brata Grimm, in Andersenovih pravljic. Knjiga je zelo razkošna, saj ima zlato obrezo strani, svilnato gladke strani, mehko podloženo naslovnico in velike, zelo privlačne ilustracije. Besedilo je nekoliko skrajšano in prirejeno, da je primerno tudi za manjše otroke ali kot pravljica za lahko noč.

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Moj bager, puzzle za 3+

Ravensburgerjeva sestavljanka - puzzle s prizorom gradbišča, na katerem koplje bager. Ima zelo prikupno ilustracijo, 15 kosov in je primerna za otroke od 3. leta dalje.

v košarico
Namesto: 6,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Ravensburger puzzle Disney The Jungle Book 2, za 6+

Zelo kvalitetna Ravensburgerjeva sestavljanka - puzzle z Disneyjevimi junaki iz risanke in knjige The Jungle Book 2. Ima zelo prikupno ilustracijo, 100 kosov in je primerna za otroke od 6. leta dalje.

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Gvido in kozja vila

Kozel Gvido je ravno preskočil vrtno ograjo in se od ugodja kar miže mastil s paradižniki, ko ga je zmotil nežen glas. Ali se mu sme pridružiti pri jedi, ga je vprašala mična bela kozica. Ljubezen na prvi pogled! Zaljubljenec je svojo belo vilo spet čakal naslednji dan, a ni prišla nikoli več. Pa se je odpravil po svetu, da bi jo našel.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Nono z Bleda

Rok in Špela sta bratec in sestra, njun dedi pa je nono, ker je v San Simonu, čeprav je sicer doma z Bleda. Njun nono ima tudi ime - Aleš Berger – nam sicer bolj znan kot kritik, literarni zgodovinar, prevajalec in urednik. O čem pripoveduje? O vseh naših ljubih dedijih in nonotih, ki jim je treba pomagati pri sestavljankah in igri z vlakcem, jih odpeljati na sladoled in jih na vroči morski obali polivati z mrzlo vodo...

v košarico
Namesto: 11,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Nenavadni prijatelj - Nabrita Brina

Knjiga je še nerabljena! Brina se svojima novima prijateljema vrne v devetnajsto stoletje. Globoko pod morjem naleti na nenavadnega profesorja. Potem pa se nepričakovano zgodi nesreča; profesorjev nenavadni prijatelj je v življenjski nevarnosti. Pomaga mu lahko le Brina...

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Igrajmo se s Kukujem - V mestu, zabavne naloge

Otroci v družbi Ane in Martina ter kužka Kukuja, muce Mimi in miške Titi opazujejo, povezujejo, berejo velike tiskane črke, razvozlavajo labirinte, primerjajo, razlikujejo, opazujejo... in ob tem še spoznavajo svet, ki jih obdaja. Naloge je zasnovala Nataša Bucik, razvojna psihologinja. Odlične ilustracije Ane Zavadlav pa so bogate s podrobnostmi, kar otroku pomaga uriti natančno opazovanje in pozorno ter osredotočeno iskanje podrobnosti.

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.