Najboljši prijatelji za vedno - Disney princeska, zvočna knjiga

Veronica Wagner

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Ob zvočni knjigi bodo otroci uživali v branju petih čudovitih pravljic o princesah in prijateljstvu. Nato bodo lahko pritisnili še na tipke in prisluhnili 8 zvokom. Za deklice od 3. leta.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Disneyjeve princese so tako očarljive, da se vse zdi pusto, kot da bi te zapustila najboljša prijateljica, kadar dokončaš in zapreš njeno izvirno pravljico. Ta knjiga z osmimi zvoki pa pripoveduje še nove dogodivščine petih nadvse očarljivih princes z naslovnice. Skupna tema petih zgodb v slikanici je prijateljstvo. Krasijo jo dvostranske ilustracije, ki že same pripovedujejo zgodbo, sredi ilustracij pa so kratka besedila, posejana s simboli za zvočni gumb. Otrok pomaga brati tako, da ob pravem času pritisne na pravi gumb ob robu strani. To je knjiga, ki na zabaven način pomaga graditi bralno kondicijo in zmožnost osredotočenega poslušanja.

Založba Založba Mladika, 2015
Trda vezava, 24 strani
Mere: 25,5 x 26 cm
ISBN: 9789610135296

 

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Ne spreglejte

Snežna kraljica, CD za otroke

Čudovita pravljica H. C. Andersena, ki jo pripovedujejo priznani slovenski dramski igralci.

v košarico
Cena: 8,00 €

Bežimo vsi! Volk z orjaškimi zobmi nas lovi!

Ta živalska pravljica je prisrčna slikanica, v kateri zgodbo opazno nadgrajujejo ilustracije, kot je za vsako kakovostno slikanico značilno. "Pravljična zgodba je (na videz) preprosta: trije puhasti volčji mladički (puhasti, kot bi bili piščančki) z veseljem ugotovijo, da so že veliki in da je čas za nove pustolovščine pod vodstvom očeta volka, ponosne avtoritete, ki jim bo razkazala njihov življenjski prostor...

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Čarobno kraljestvo – Sanjski dol

Zlobna kraljica Gizela želi zavladati Čarobnemu kraljestvu, zato uroči svojega brata. Kralj Štefan se bo na dan poletnega plesa opolnoči spremenil v smrdljivo krastačo. Reši ga lahko le poseben napoj, sestavljen iz šestih zelo redkih sestavin. Lara, Zoja in Ela iščejo peto sestavino za napoj. Zmaji sanjaji ne morejo izdelati sanjskega prahu, zato nihče v Čarobnem kraljestvu ne zaspi. Ker je prah tretja sestavina za napoj, jim Zoja, Lara in Ela priskočijo na pomoč.

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Naliči glasbeno zvezdnico : Super punca, ustvarjalna knjiga + ličila

Ustvarjalni paket vsebuje skicirko, v kateri so na začetku navodila za ličenje korak za korakom, koristni nasveti in triki za ličenje, nato pa podobe štirih modelov, ki jih otrok naliči. Mala umetnica ličenja za vsak model izbere različen »look«. Sama jih namreč naliči z ličili, ki so priložena v paket. Med ličili so senčila za oči, maskara, čopiči, šminke in rdečila.

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.