Elvis in Tara morata stran

Helena Kraljič, ilustracije Maje Lubi

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Juretu zdravnik pove, da je njegova bolezen astma in da težko dihanje, močno kašljanje, sopenje in stiskanje v grlu izvirajo iz alergije na živalsko dlako. Strašno! Jure ima doma kuža in muco, ki ju ima neskončno rad, sedaj pa bosta morala stran. Sprva mu je zelo hudo, potem pa najde rešitev – nov dom bosta imela pri prijateljici Neži, kjer se jima bo dobro godilo. Lahko ju bo tudi obiskoval. Prijazna zgodba Helene Kraljič otroka z astmo potolaži, da bo vse še dobro, in ga opogumlja k iskanju rešitev ter kompromisov, ki omogočajo zdravo in kvalitetno življenje. Toplino zgodbe podčrtujejo mehke ilustracije Maje Lubi. Založba Morfem.

Založnik o knjigi:
Spoštovani otroci in starši, prepričan sem, da vas bo ta zgodba opogumila pri razmišljanju o izzivih vsakodnevnega zdravljenja astme in drugih alergijskih bolezni. Želim vam, da kot Jure najdete eno izmed številnih uspešnih poti sprejemanja lastnih posebnosti. Astma je najpogostejša kronična bolezen otrok. Ocenjujemo, da ima pri nas astmo okrog štirinajst odstotkov šolarjev. Pričujoča knjiga nam pred oči postavi otrokovo zavedanje in starševsko skrb. Slikovito nam prikaže razmišljanje o potrebnih odločitvah in nas s pogledom v prihodnost ohrabri pri sprejemanju zahtevnih sklepov.
Uroš Krivec, dr. med, pediater in otroški pulmolog

Založba: Morfem, 2014
Trda vezava, 25 strani
Mere: 33 x 22,5 cm
ISBN: 978-961-6933-13-1
 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Mucine pravljice in pesmice o živalih, CD za otroke

Prikupne zgodbe Janeza Bitenca o mucah ter pesmice o živalih, ki jih imajo otroci najrajši.

v košarico
Cena: 6,00 €

Vilko in Azaleja

Knjiga je še nerabljena! Maček Vilko, ki smo ga spoznali že v slikanici Kako je Vilko vzljubil zimo, prvič sreča sestrično Azalejo. Ni mu všeč, saj je čisto drugačna od njega. Kar naprej je vznemirjena, preveč govori in kar naprej poskakuje. Všeč so ji rožnata barva, srčki in pentljice, obiskovalcem pa prepeva dolge pesmi. Vilko se domisli zvijače, s katero jo pošlje daleč, daleč stran.

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Peter Zajec - Skrivnostni tat

Knjiga je še nerabljena! Pri založbi MK so izdali zbirko prisrčnih slikanic, ki so nastale po delih Beatrix Potter in po novih risankah o Petru Zajcu. V njih nastopajo stari junaki knjig Beatrix Potter: Peter Zajec in njegova družina, Benjamin Zajko, stari čuk Erjavec, trapasti veveriček Orehek, lisjak gospod Lesjak..., in pa nova oseba, zajčica Lili Repič, Petrova prijateljica.

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.