Velikan Vekoslav

Lucia Emiliani, ilustracije Adrian Janežiča

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Vekoslav je velikan. Ker pa je velikanov zelo malo, Vekoslav ni srečal še nobenega. Nekega dne se zave, da je spekel piškote, pa nima nikogar, s komer bi jih delil. Zato se odpravi po svetu, iskat še kakšnega velikana. Potuje dlje in dlje – čez domači travnik in gozd, po reki, čez morje in skozi suhe pokrajine... Po poti srečuje prijazne živali, a nobena ne ve, kje bi bil kakšen velikan. Vse pa mu obljubijo, da bodo poizvedovale zanj. In ko se Vekoslav po dolgi poti okoli sveta vrne spet domov, ga doma čakajo kar štirje velikani in dve velikanki. V eno se je zaljubil in... Prikupna zgodba Lucie Emiliani z ilustracijami Adriana Janežiča je izšla pri založbi Morfem.

Založnik o knjigi:
Velikan Vekoslav speče piškote in okrasi novoletno jelko. Kmalu spozna, da bi bila jelka lepša in piškoti mnogo slajši, če bi jih z nekom delil. Odloči se, da se poda na pot in poizve, ali na svetu živi še kdo, ki mu je podoben. A na žalost nihče od vprašanih do sedal še nikoli ni videl velikana, vsi pa mu obljubijo, da bodo vprašali tudi svoje prijatelje. Velikan Vekoslav se, sprijaznjen z mislijo, da bo novo leto preživel sam, vrne domov. Doma pa ga čaka prijetno presenečene!

Založba: Morfem, 2014
Trda vezava, 32 strani
Mere: 29 x 21,5 cm
ISBN: 978-961-6933-12-4
 

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Ne spreglejte

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 8,00 €

Elvis in Tara morata stran

Knjiga je še nerabljena! Juretu zdravnik pove, da je njegova bolezen astma in da težko dihanje, močno kašljanje, sopenje in stiskanje v grlu izvirajo iz alergije na živalsko dlako. Strašno! Jure ima doma kuža in muco, ki ju ima neskončno rad, sedaj pa bosta morala stran. Sprva mu je zelo hudo, potem pa najde rešitev – nov dom bosta imela pri prijateljici Neži, kjer se jima bo dobro godilo. Lahko ju bo tudi obiskoval.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.