Deset resnic

Dim Zupan, ilustracije Arjan Pregl

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Veliko je bilo že napisanega o tem, ali palčki res obstajajo ali pa so povsem izmišljeni, in večina ljudi se strinja, da jih ni. Obstaja pa cela vrsta pisnih dokumentov o palčkih. Če samo omenimo tisto pravljico o sedmih palčkih, ki so bili prijatelji neke deklice, in še bi lahko naštevali, ampak na koncu koncev to ni naš problem. S tem naj se ukvarjajo znanstveniki.
Dejstvo je, da je bil stari zeliščar Aljaž povsem prepričan v njihov obstoj, ker je enega namreč osebno poznal.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Nekega dne, ko se je stari zeliščar Aljaž namenil nabirat brinove jagode, je pod grmičkom naletel na spečega palčka. Saj je že prej vedel, da palčki obstajajo, videl pa ni še nobenega, ker se ponavadi naredijo nevidne. Morda bi se naredil nevidnega tudi palček Brin, če ne bi pozabil – ali pa tudi ne. Brin namreč zelo rad modruje in ker palčki živijo stoletja dolgo, je že marsikaj zanimivega doživel, pa tudi pripovedovati zna tako, da se ne moreš odtrgati od knjige. V desetih hudomušno zašpičenih zgodbah, včasih žalostnih, včasih smešnih, palček pripoveduje o različnih obrazih resnice. Zgodbe bodo všeč mladini, pa tudi odraslim bralcem.

Založba Založba Mladika, 2014
Trda vezava, 51 strani
Mere: 20,5 x 16 cm
ISBN: 978-961-205-219-5

 

v košarico
Namesto: 22,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.