Mali detektiv in skrivnostna votlina

Ankica Lepša

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Mali detektiv Atikus in njegovi prijatelji dobijo nalogo, ki jo je treba nujno rešiti: z igrišča pri vrtcu je izginil mali Ben. To je že petindvajseti otrok v zadnjih trinajstih letih. Prvi je izginil sinček para, ki še vedno živi v Lepodolu - čudno, tudi vsi izginuli otroci so bili iz Lepodola. Mali detektiv se odloči, da bo iskanje pričel prav pri tem paru, zgodba, ki sledi, pa je takšna, da ti vstajajo lasje na zatilju. Obstajajo namreč ljudje, ki menijo, da so otroci predvsem prodajno blago... Tudi to knjigo iz zbirke knjig o Malem detektivu bogatijo značilen humor Ankice Lepša in zanimive matematično logične zanke ter uganke, ki so posejane v osnovno zgodbo.

Založba Ved, 2015
Mehka vezava, 128 strani
Mere: 21 x 14,5 cm

ISBN: 978-9616932-363

 

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Planet glasbe – Mali princ, strip

Mali princ in Lisica se podata novim dogodivščinam naproti. Na Planetu glasbe so Notniki vznemirjeni zaradi nenavadnega obnašanja Evfunije, dive, ki s petjem uravnava njihov vsakdan. Od nedavnega poje vse manja in vse slabše, videti je zaskrbljena. Ko Mali princ odkrije, da Evfonijin "blues" izhaja iz njene neuresničljive ljubezni do Slonokosta, se stvari zapletejo. Slonokost namreč prihaja iz ljudstva Pestičnikov, ki so zapriseženi sovražniki Notnikov...

v košarico
Namesto: 14,97 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.