Primer izginulega doda – Klub D

Iztok Vrhovec

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Andreja vsako leto za rojstni dan doma pripravi veliko zabavo, na katero povabi vse sošolce in veliko odraslih. Letos so je omislila še klovna. Toda pod masko klovna se skriva prevarant, ki ukrade leseni kipec doda, že stoletja izumrlega ptiča z otoka Mauritiusa. Andrejini starši mislijo, da je bil kipec cenen in grd. Obdržali so ga le zato, ker jim ga je poslal neki stari stric iz tujine kot svojo zapuščino. Zakaj neki bi ga kdo hotel ukrasti? Že vohate detektivsko dogodivščino, v katero se zapleteta mlada detektiva Bor in Uggla iz Kluba D? Iztok Vrhovec mlade bralce zaplete v napeto detektivsko zgodbo, pri tem pa fikcijo spletno prepleta z realnimi podatki o posebnostih Mauritiusa.

Založba Ved, 2015
Mehka vezava, 128 strani
Mere: 21 x 14,5 cm

ISBN: 978-961-6973-01-4

 

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Pot k posvečenim - Uročeni otok, 1. knjiga

Zbirka vsebuje napete fantazijsko-pustolovske in detektivske romana za mlade bralce. Prva knjiga iz zbirke je serija fantazijsko-pustolovskih romanov Uročeni otok. Nekoč je otoška država Tiranitida živela v miru in blagostanju. Ravnala se je po načelu ravnotežja: vse naj bo porazdeljeno in vse dopolnjeno… Nato je prišla vojna in otoku je zavladalo zlo. Aleks, desetletni deček, je izbran, da deželo reši vsega hudega.

v košarico
Namesto: 21,70 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Mali detektiv in skrivnostni milijonar

Na kvizu se pojavi genij, ki pozna odgovor na vsako, še tako zapleteno vprašanje. Njegovim neverjetnim zmagam kar ni in ni videti konca. Pred začetkom kviza vsakega tekmovalca pozorno pregledajo. Kljub temu se v časopisih, na televiziji in internetu začnejo širiti govorice, da gre za goljufijo. Zato na pomoč pokličejo malega detektiva.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,50 €

Stari, ki ni poslušal

Knjiga je še nerabljena! Ta slikanica je drugačna, z drugačnostjo pa odpira pot razmisleku o nas in o svetu, ki nas obdaja; o tem, komu svet pripada; kdo ima pravico uporabljati javne površine, o tem, kaj je prav in kaj narobe, in celo o tem, kdo smo. Na prvi ravni pa je zgodba preprosta.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.