Polenček odpre muzej

Ashid Kanstad Johnson

Knjiga je še nerabljena!

 

Založnik o knjigi:
Polenček nabira zanimive, lepe in čudovite stvari. Prinaša jih domov in jih spravlja v škatle. Ko so te nekega dne polne, mu babica svetuje, naj odpre muzej. Obiskovalci so navdušeni, Polenček pa tudi – vsaj na začetku. Hudomušna pripoved je kot nalašč za eko bralno značko in pogovor o tem, kaj narediti z odvečnimi stvarmi.
Mlada norveška pisateljica in ilustratorka je zaslovela s svojo prvo slikanico. Postala je izredno priljubljena tako na Norveškem kot v tujini, prevedena je bila že v štirinajst jezikov, na Japonskem pa je Polenček tako navdušil bralce, da so o njem posneli celo risanko.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Polenček je edin tistih malčkov, ki opazijo vse, kar je v gozdu zanimivega, vse poberejo in vse odnesejo domov: paličice, liste, stvari, ki zbodejo, kamenčke, izgubljene listke, zavržena kolesa, kose razbite skodelice... Vsega vam ne morem našteti, ker bi s tem zapolnila ves prostor. To vem, ker se je enako zgodilo Polenčku. Kaj pa sedaj? Polenček telefonira babici, ki vedno najde dobro rešitev. Babica se domisli, da bi lahko v svoji hišici odprl muzej. Odlična ideja! Polenček uživa, a čez teden dni je obiskovalcev naveličan. Ima babica še kakšen dober nasvet zanj? Duhovita slikanica bo razveselila male »zbiralce« in njihove starše. Priporočam!


KUD Sodobnost International, 2015
Trda vezava, 32 strani

Mere: 21 x 29 cm
ISBN: 9789616970105

 

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Snežna kraljica, CD za otroke

Čudovita pravljica H. C. Andersena, ki jo pripovedujejo priznani slovenski dramski igralci.

v košarico
Cena: 8,00 €

Mojca Pokraculja in 15 otroških ljudskih pesmi, CD za otroke

Priljubljeni pravljici o Mojci Pokraculji v interpretaciji priznanih slovenskih dramskih igralcev je dodanih še 15 otroških ljudskih pesmi - od Na planincah in Šmentane muhe do Moj očka in Čukove ženitve...

v košarico
Cena: 8,00 €

Sneguljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o Sneguljčici pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Maja Končan, Boris Ostan, Iva Zupančič, Minca Jeraj, Janez Albreht, Dare Valič, Aleš Valič, Andrej Nahtigal, Jože Mraz, Zvone Hribar...

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.