Most materinske ljubezni

Josée Masse

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Od kod prihajam? Na to vprašanje je veliko odgovorov; veliko je elementov, ki v soskladju oblikujejo otrokovo življenje. Kako pa je pri posvojenih otrocih?Kako jim razložite o bioloških starših in posvojiteljih?

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Ta slikanica je ena tistih, pri kateri moram bolj na široko razpreti oči, da mi solze ne pritečejo kar takoj, še preden dokončam branje. Po vsebini je pismo srca, neposredno in iskreno, kot ga mati napiše ljubljenemu otroku. Njegova posebnost je, da je pismo posvojenemu otroku, zato v njem odgovarja na težka vprašanja o prvi in drugi materi. Slikanica podpre obe, posvojenca pa zavije v toplo odejo občutka dvojne ljubljenosti. Besedilo je delo anonimne posvojiteljice, izjemno lepe ilustracije Josée Masse pa besedilu, ki se bere kot pesem v prozi, doda dimenzijo, ki je razumljiva tudi majhnemu otroku. Toplo priporočam!

 

Založba Skrivnost, 2015
Trda vezava, 28 strani
Mere: 26,5 x 23,5 cm
ISBN: 978-961-6936-32-3

 

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 6,00 €

Trnuljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o princeski Trnuljčici in o zakletem gradu pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polona Juh, Jernej Kuntner, Tone Kuntner, Janez Albreht, ivanka Mežanova, Mojca Ribič, Stanislava Bonisegna, Iva Zupančič...

v košarico
Cena: 6,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.