Piki, koliko je ura

Eric Hill

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Nauči se poznati na uro. Obračaj urna kazalca na pravo mesto, da ti bosta pokazala, kdaj Piki kaj počne: od zajtrka do odhoda v posteljo, pa še veliko zabavnih stvari vmes.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Kartonka pripoveduje, kaj prikupni Piki počne čez dan. Ob osmih zajtrkuje, ob dvanajstih malica s prijateljico Heleno, ob treh popoldan bere knjigo, ob petih večerja, ob šestih je v kadi, ob sedmih pa gre v posteljo. Najmanjši bodo z veseljem ogledovali ilustracije in prepoznavali podobnosti med Pikijevim ter svojim vsakodnevnim urnikom. To jim pomaga razumeti koncept poteka časa. Na naslednji stopnji razumevanja pa se bodo tudi spoznavali z številčnico ure, ki je vrh slikanice. Knjiga je namreč interaktivna. Otrok ob poslušanju zgodbe kazalce na uri naravna na pravi čas in se tako ob igri uči odčitavanja ure. Pisana, prikupna in optimistična knjiga Erica Hilla je izšla pri založbi MK.

Založba MK, 2015
Trda vezava, 31 strani
Mere: 27 x 21 cm
ISBN: 979-0-709008-29-2

 

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Mojca Pokraculja in 15 otroških ljudskih pesmi, CD za otroke

Priljubljeni pravljici o Mojci Pokraculji v interpretaciji priznanih slovenskih dramskih igralcev je dodanih še 15 otroških ljudskih pesmi - od Na planincah in Šmentane muhe do Moj očka in Čukove ženitve...

v košarico
Cena: 6,00 €

Šivilja in škarjice, Zakleti grad, Tinko Polovinko, CD za otroke

Pripovedi Dragotina Ketteja (Šivilja in škarjice), Frana Milčinskega (Zakleti grad) in Janeza Bitenca (Tinko Polovinko) sodijo že v klasiko slovenske literature za otroke.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Moj bager, puzzle za 3+

Ravensburgerjeva sestavljanka - puzzle s prizorom gradbišča, na katerem koplje bager. Ima zelo prikupno ilustracijo, 15 kosov in je primerna za otroke od 3. leta dalje.

v košarico
Namesto: 6,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Za varnost otroka - Kids eye 15

Majhen opozorilnik je naprava, ki pokaže, če se otrok preveč oddalji. S pritiskom na gumb vas lahko pokliče tudi otrok, če vas ne vidi več. Koristno na letališčih, na potovanju, na prireditvah, v nakupovalnih centrih... povsod, kjer je veliko ljudi.

 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,90 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.