Ne grem k zobozdravniku in pika

Janja Dermastja, ilustracije Tina Felkar

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Mlade in zrele bralce čaka dobra zgodba brez ovinkov, jasna, osredotočena misel in na koncu ločeno še uporabno navodilo za mame. Fantovska zgodba. ki bo pritegnila tudi punce! Govori o resnici - gusarji, vsi pomorščaki so imeli včasih slabe zobe. Še kdo ve zakaj? (Marko Juhant)

Odlomek iz vsebine:
»Zob me boli. Tako kot tebe. In bojim se zobozdravnika, prav kakor ti.« Nejc ni mogel verjeti svojim ušesom.
»Ti, neustrašni gusar, se bojiš zobozdravnika? To ni mogoče. Saj te sploh ne more boleti zob. In tudi zdravstvene izkaznice nimaš.«
Ob kopici vprašanj je dečku postalo vroče. In zamislil si je, kako sedijo gusarji z Groznim na čelu v čakalnici pri zobozdravnici. Zasmejal se je. Saj imajo gotovo umazane zobe. Še nikoli ni videl gusarja z zobno ščetko, tudi v risanki ne. Uboga zobozdravnica. Prvič v življenju se mu je zasmilila. Predstavljal si je, kako si z eno roko zatiska nos, z drugo pa popravlja gnile zobe. O, fuj. In Nejc je pri Groznem opazil, da ima spredaj le še štiri zobe, pa še ti so bili čudno rumeni.

Samozaložba, 2015
Mehka vezava, 35 strani
Mere: 22 x 22 cm
ISBN: 9789612832681
 

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ne spreglejte

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 6,00 €

Antonov cirkus - Anton's circus, dvojezična slikanica slovenščina-angleščina

Knjiga je še nerabljena! Antonov cirkus je slovensko - angleška slikanica iz zbirke Spominčice. Anton Bon je bil čokat mož s košatimi brki. Ko je še delal na ladji, je nekoč iz Afrike pripeljal leva. Leva Leopolda. Potem je pustil mornarski poklic in z levom ustanovil cirkus »Velekomedije Antona Bona in leva Leopolda«. Potovala sta iz kraja v kraj, Anton je vtikal levu glavo v gobec, lev pa se je delal grozno prestrašenega...

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Strašna pošast Galja Nanja

Knjiga je še nerabljena! Mama je šla skozi kuhinjo in dnevno sobo - nikjer nikogar. Nazadnje je odprla vrata otroške sobe. Tam pa je na preprogi čepela strašna troglava pošast in se z grozdi rok in nog kotalila proti njej."Joj!" se je prestrašila mama. "Kdo pa si ti? In kje so moji otroci?" "Jaz sem strašna pošast Galja Nanja! Pojedla sem otroke in zdaj bom pojedla še tebe!"

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Trol in Oliver

Knjiga je še nerabljena! Oliver je majhen deček, ki mora vsak dan skozi gozd, v katerem živi strašni Trol. Trol bi ga rad ujel in požrl, toda Oliver je prebrisan in pogumen fantič. Vedno znova se nerodnemu Trolu izmakne, nato pa se smeji v pest. Lovita se vse dolgo leto, mali bralec pa se ob tem čudovito zabava.

v košarico
Namesto: 18,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Želja slavne pevke – Srečne zvezde

Knjiga je še nerabljena! Slavna pevka Jasna Dan naj bi nastopila na festivalu v Kasijinem kraju, a njena spremljevalna pevca sta zbolela! Jasna si želi, da bi vseeno lahko nastopila ali ji bo uspelo...

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Potepuh Flikafrak in njegova senca

Knjiga je še nerabljena! Flikafrak je zaprisežen potepuh. Uživa, kadar se mu pričnejo dogajati dogodivščine, ki ga odpeljejo čisto drugam, kamor je sprva nameraval. Recimo, ko si gre kupit knjigo, pa v knjigarni ugotovi, da so jo prav vse knjige o potepuštvu že spet podurhale s polic in šle na potep... Knjiga združuje osemnajst kratkih duhovitih zgodb, ki se kmalu po začetku potepejo tja, kamor sploh ne bi pričakovali, v najboljše kotičke, kjer so doma zabavne dogodivščine.

v košarico
Namesto: 21,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Meg in dinozavri

Knjiga je še nerabljena! Čarovnica Meg si zaželi slastne večerje in izreče čarovni izrek. Iz kotla se prikotalijo tri ogromna jajca. Toda nemogoče jih je razbiti! Meg, njen maček Mog in sova se poberejo v posteljo brez večerje. Prava pustolovščina pa jih čaka naslednji dan, ko se iz jajc izležejo tri velike mrcine... 

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Dinozavri in bajbulčki

Knjiga je še nerabljena! V bogato ilustrirani slikanici  je 19 hudomušnih, šaljivih in poučnih pesmic o dinozavrih in drugih "pošastnih", čarobnih bitjih.

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.