Trnuljčica – Princeske

Emilie Beaumont

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
V zbirki Princeske bodo najmlajši spoznavali različne pravljice o princeskah. Prikupna slikanica najmlajšim predstavi pravljico o Trnuljčici. Velike tiskane črke.

Založba Okaši, 2015
Trda vezava, 18 strani
Mere: 17 x 15,5 cm
ISBN: 9789616929561
 

v košarico
Namesto: 8,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Ne spreglejte

Trnuljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o princeski Trnuljčici in o zakletem gradu pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polona Juh, Jernej Kuntner, Tone Kuntner, Janez Albreht, ivanka Mežanova, Mojca Ribič, Stanislava Bonisegna, Iva Zupančič...

v košarico
Cena: 6,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Veliko pomladansko čiščenje - Jani Nani

Knjiga je še nerabljena! Ninica se loti spomladanskega čiščenja. Ko Medi zmoči njeno sliko, je zelo huda. Bo medi Ninico lahko spet spravil v dobro voljo? Zgodba in ilustracije so enake kot v BBCjevi risanki o Janiju Naniju.

v košarico
Namesto: 9,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Doma je najlepše

Doma je najlepše je zgodbica o rački Riti, ki je morala nekaj časa preživeti v bolnišnici. Te zanima, kako je preživela to občutljivo obdobje? Pa ti, si že kdaj ostal v bolnišnici?

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Velik dan za mišona!

Knjiga je še nerabljena! Danes gre mali Mišon prvič v šolo in zato mu je pri srčku zelo tesno. Najraje bi zajokal. Ko gospodična Livada hoče, da bi se vsak predstavil, ostane brez glasu. Kasneje bi se rad pridružil otrokom pri igri, a je preveč plašen. Potem pa zagleda oblačilo za Supermišona. Preobleče se in se pogumno zakadi med otroke.

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.