Otroci iz hiše št. 67

Lisa Tetzner

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Lisa Tetzner je nemška pisateljica, rojena leta 1894, ki je pozneje emigrirala v Švico in tam živela vse do smrti. V zbirki Otroci iz hiše št. 67 pripoveduje, kaj so v času Hitlerjeve oblasti doživljali Erwin, Paul in Mirjam, prijatelji iz tipične berlinske hiše z najemniškimi stanovanji.

Lisa Tetzner odpira pogled v življenje v Berlinu, v otroške igre in vsakodnevne skrbi, hkrati pa pripoveduje zgodbo o iskrenih prijateljstvih, ki se včasih znajdejo na preizkušnji. Vedno novi izzivi, življenjske dileme in presenetljivi preobrati ustvarjajo napeto pripoved, ki bralca posrka vase in ga popolnoma očara. Zaradi dragocenega vpogleda v konkreten zgodovinski čas je zbirka danes prav tako aktualna kot ob svojem izidu.

Založba KUD Sodobnost International, 2015
Trda vezava, 253 strani
Mere: 22 x 14,5 cm
ISBN: 978-961-6970-17-4

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 6,00 €

Moja starša se ločujeta, priročnik za mladostnike

Knjiga je še nerabljena!  Knjiga je namenjena otrokom staršev, ki se ločujejo. Odgovarja na njihove temeljne skrbi: zakaj se starša nimata več rada, kaj bo z njimi po razvezi, kaj, če jim novi partner ne bo všeč... Zanimiva pa so tudi poglavja, ki otroku svetujejo, kako naj ravna v novo nastalem položaju, pa tudi, kako naj doseže, da ga nobena stran ne bo mogla izkoristiti. Priročnik je sicer namenjen otrokom, morali pa bi ga prebrati predvsem starši, saj si gotovo želijo, da bi otroka z ločitvijo čim manj prizadeli.

v košarico
Namesto: 12,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,50 €

Gugalnica

Knjiga je še nerabljena!  Risani roman obravnava zahtevno temo samomora skozi otroške oči. Pretresljiva zgodba pripoveduje o očetu, ki pove svoji hčerki, da je v njeni starosti izgubil očeta zaradi samomora. Tema, ki bi lahko ostala boleč tabu, se izteče v katarzo in bo na pot do nje pomagala tudi bralcem, ki so ljubljeno osebo morda izgubili na podoben način.

v košarico
Namesto: 19,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.