Živali v morju – Kuku, poglej, ali sem tu!

Anton Poittier, ilustracije Sophia Touliatou

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Slikanica prikazuje živali v morju, a njen čar je v številnih zavihkih, ki jih otrok postopoma odpira, pri tem pa se osnovna ilustracija spreminja kot po čarovniji. Ko dvigne prvi zavihek, se namesto lignja, drobcene ribice in hobotnice pojavi morski pes. Z drugim zavihkom se morski pes prelevi v veliko ribo, s tretjim zavihkom pa namesto ribe zagleda velikansko morsko želvo. Mojstrsko spreminjanje estetsko dovršenih podob navduši še odraslega! Ob živalih so kratki stavki z velikimi tiskanimi črkami, primerni tudi za prvo branje. Poleg tega lahko otrok prešteje živali na vsaki strani, nato pa še poišče morsko vetrnico, ki se je že spet nekam skrila.

Založba Okaši, 2015
Trda vezava, 12 strani
Mere: 18,5 x 26 cm
ISBN: 978-961-6929-51-6

 

v košarico
Namesto: 12,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Ne spreglejte

Šivilja in škarjice, Zakleti grad, Tinko Polovinko, CD za otroke

Pripovedi Dragotina Ketteja (Šivilja in škarjice), Frana Milčinskega (Zakleti grad) in Janeza Bitenca (Tinko Polovinko) sodijo že v klasiko slovenske literature za otroke.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Poveži pike, oštevilčene od 1 do 100, in pokazali se bodo zanimivi prizori. Nato jih še pobarvaj! Zabava in pika!

Knjiga z igrami za tri- in štiriletnike:preproste uganke, zabavni labirinti, igre za opazovanje in razmislek, risbe, ki jih je treba dokončati in pobarvati...

v košarico
Namesto: 4,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.