Božični hlevček

Juliet David ilustracije Sophie Hanton

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena! Zgodba o Jezusovem rojstvu z bogatimi ilustracijami. Ko odpremo zadnjo stran, zagledamo velik prizor Jezusovega rojstva v betlehemskem hlevčku. Primerno za najmlajše otroke.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Izredno prikupna kartonka prikazuje čudovito božično zgodbo že najmanjšim otrokom. Besedilo je močno skrajšano, da ga lahko razumejo, vendar ohranja vse bistvene sestavine pripovedi. Drugi del zgodbe, ki ni izražen z besedami, pa odlično »pripovedujejo« sijoče lepe ilustracije. Kartonko odlikujejo dobro premišljena prilagojenost otrokovim zmožnostim razumevanja besedila in razbiranja pripovedi ilustracij, odličen prevod in privlačna estetska podoba celote. Na zadnji strani malega bralca čaka še posebno presenečenje: knjiga se razpre, iz nje pa izskoči in zrase najlepši prizor hlevčka s sveto družino, pastirji, angeli in tremi kralji.

Založba Ognjišče, 2015
Trda vezava, 11 strani
Mere: 26,5 x 21,5 cm
ISBN: 9789612631604
 

v košarico
Namesto: 11,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Ne spreglejte

Božične pesmi, CD za otroke

Kaj bolj pričara božično vzdušje kot prav božične pesmi?  Na CD plošči so zbrane pesmi Želimo vam srečen božič, Jingle Bells, Sveta noč... in še mnogo drugih.

v košarico
Cena: 8,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €

Zakaj je polje jezero?

Knjiga je še nerabljena! Pravljica igralke Saše Pavček pripoveduje o rahločutni deklici, ki ji nihče ne more ustaviti sočutnih solz. Teh pa je bilo toliko, da so zalivale hišo in se zlivale v bližnji potok. Le potovka jo je lahko pomirila s svojimi pripovedkami o fantu, ki...

v košarico
Namesto: 29,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.