Futek v Boškariji

Marjan Tomšič, ilustracije Marjanca Jemec-Božič

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena! 12 kratkih pravljic pisatelja Marjana Tomšiča je ilustrirala Marjanca Jemec-Božič. Pisatelj je vrsto let delal kot učitelj in mentor na dveh šolah v slovenski Istri, kjer je s svojimi učenci zapisoval istrske »povedke«. Tomšičeva proza izhaja iz duhovnega in socialnega okolja Šavrinskih Brd, z vplivom istrske zgodovine, jezika in trdoživosti njenih ljudi. Druga dva vira sta njegov posluh za človekovo notranjost, dialog in ustvarjalna domišljija. S svojim čutom za pravljično in fantazijsko resničnost dokazuje medsebojno povezanost vsega živega.

Zadruga Novi Matajur, 2003
Trda vezava, 36 strani
Mere: 19,5 cm x 26,5 cm
ISBN: 82116369334
 

v košarico
Namesto: 19,98 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Prodaja igrač – Hej, Jaka!

Knjiga je še nerabljena! Jaka prodaja svoje stare igrače, da bi si prislužil nekaj žepnine. Toda ali se bo kaj kesal nad svojo zamislijo, ko bo zagledal druge otroke, kako se zabavajo z njegovimi igračami? 

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Dinozavri – Velika knjiga aktivnosti

Knjiga je še nerabljena! Vse o dinozavrih: kje so živeli, kaj so jedli in kdaj so izumrli.  Če slediš tem preprostim korakom, lahko sam narišeš 14 veličastnih dinozavrov, tudi stegozavra in tiranozavra. Koliko veš o dinozavrih? Svoje znanje preizkusi z več kot 100 zabavnimi zgodbami ... so resnične ali ne? Z origami papirjem se lahko ure in ure zabavaš ob zgibanju osupljivih dinozavrov, od letečega pterozavra do strašnega velociraptorja.

v košarico
Namesto: 28,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.