Zgodba o vrani

Naomi Howart

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Zgodba o nesebični vrani je nastala po pripovedki ljudstva Lenni Lenape in nas uči o pogumu, plemenitosti in spoštovanju narave.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Stara indijanska pripovedka pravi, da je vrana, črna in raskavo krakajoča, nekoč bila prelepa, čudovito pisana in blagoglasa ptica. Žalostno je počrnela šele takrat, ko je poletela na nevarno pot, daleč v višave, nad oblake, vse do žarečega sonca, da ga v imenu vseh zaprosi, naj pošlje nekaj toplote živalim na zemljo, sicer bodo umrle v ledeni zimi. Zgodba pripoveduje o pogumu, nesebičnosti in o žrtvovanju za skupno dobro. Opozarja, da ne bi smeli nikogar soditi po zunanjosti. Spodbuja k iskanju notranje lepote. Pove, da je tudi v najgršem gotovo nekaj lepega, kot se lepo leskeče celo vranino črno perje. Indijansko zgodbo je v tej slikanici v rimah ubesedila Naomi Howarth in jo opremila s sugestivnimi ilustracijami.

Založba Zala, 2016
Trda vezava, 26 strani
Mere: 28 x 24,5 cm
ISBN: 978-961-6859-95-0
 

v košarico
Namesto: 21,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Mojca Pokraculja in 15 otroških ljudskih pesmi, CD za otroke

Priljubljeni pravljici o Mojci Pokraculji v interpretaciji priznanih slovenskih dramskih igralcev je dodanih še 15 otroških ljudskih pesmi - od Na planincah in Šmentane muhe do Moj očka in Čukove ženitve...

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.