Kako živijo polonice?

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Ne, ni se nam narobe zapisalo – tako se v resnici imenujejo pikasti hroščki, ki jim rečemo »pikapolonica«, a to je pravilno ime le za tisto polonico, ki ima sedem pik. Polonice imajo namreč lahko le dve piki, pa tudi pike so različnih oblik, na primer rombaste, kot pri harlekinski polonici. Knjiga Ivana Esenka razkriva z besedami in fotografijami še več zanimivosti iz življenja polonic – kako se hranijo z listnimi ušmi, kam odložijo jajčeca, kakšna je videti njihova buba in ličinka, kje jih najdemo največ, zakaj so koristne v vrtu... Celotno zbirko knjig Kako živijo... odlikujejo kratka, toda jedrnata, razumljiva, kompetentna in zelo zanimiva besedila ter osupljivo lepe fotografije.

Založba Okaši, 2016
Mehka vezava, 11 strani
Mere: 21 x 22 cm
ISBN: 978-961-6929-62-2
 

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Ne spreglejte

Mucine pravljice in pesmice o živalih, CD za otroke

Prikupne zgodbe Janeza Bitenca o mucah ter pesmice o živalih, ki jih imajo otroci najrajši.

v košarico
Cena: 6,00 €

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.