Kako živijo zveri

Ivan Esenko

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Zbirka Kako živijo predstavlja posamezne živalske vrste in njihov pomen za okolje.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
V Sloveniji, ki ima za evropsko državo še vedno relativno veliko neokrnjene narave, še živi precej zveri. V tej knjižici iz zbirke Kako živijo jih Ivan Esenko, cenjeni poznavalec narave, predstavlja devet: kuno belico, vidro, dihurja, veliko podlasico, lisico, divjo mačko, risa, volka in rjavega medveda. Knjižico odlikuje privlačen način povezovanja podatkov, ki strni zanimivosti iz življenja živali in celosten ekološki pogled na naravno okolje z osnovnimi podatki o živali. Na primer, pri divji mački med drugim izvemo, da so jo v preteklosti skoraj iztrebili z lovom, da mačka in maček živita na ločenih območjih vse do parjenja, da prede kot domača mačka, da lovi živali do velikosti zajca... Priporočam!

Založba Okaši, 2015
Mehka vezava, 11 strani
Mere: 21 x 21 cm
ISBN: 978-961-6929-64-6

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Ne spreglejte

Mucine pravljice in pesmice o živalih, CD za otroke

Prikupne zgodbe Janeza Bitenca o mucah ter pesmice o živalih, ki jih imajo otroci najrajši.

v košarico
Cena: 6,00 €

Sneguljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o Sneguljčici pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Maja Končan, Boris Ostan, Iva Zupančič, Minca Jeraj, Janez Albreht, Dare Valič, Aleš Valič, Andrej Nahtigal, Jože Mraz, Zvone Hribar...

v košarico
Cena: 6,00 €

Lov za zakladom v živalskem vrtu

Knjiga je še nerabljena! Kartonka je »razpiranka« , t.j. slikanica, ki se med obračanjem strani razpre na skoraj dvakrat večjo površino - v plakat. Tema so živali v živalskem vrtu. Vsaka je predstavljena s fotografijami. Nekatere se večkrat ponovijo, otrokova naloga pa je, da jih najde. Pri tem mora dobro opazovati fotografije, primerjati oblike živali in jih šteti.

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Kako živijo gosenice

Knjiga je še nerabljena! van Esenko v zbirki Kako živijo odpira pogled na živali, ki jih po videzu poznamo iz svojega okolja, z novega zornega kota. Na čudovitih fotografijah zagledamo gosenice povsem od blizu. Kako so lepe! Pisane, z nenavadnimi vzorci, podobnimi očem kakšne nevarne živali, še bolj nenavadnih oblik, z gubami, oklepi, čeljustmi, izrastki in ščetinami so videti kot pošasti iz nekega drugega sveta. 

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Ravensburger puzzle Disney The Jungle Book 2, za 6+

Zelo kvalitetna Ravensburgerjeva sestavljanka - puzzle z Disneyjevimi junaki iz risanke in knjige The Jungle Book 2. Ima zelo prikupno ilustracijo, 100 kosov in je primerna za otroke od 6. leta dalje.

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.