Dihurlandija

 

Brane Mozetič, ilustracije Andrej Brumen-Čop

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Kako so temnejši dihurji pribežali v deželo svetlejših dihurjev in kaj vse se je moralo zgoditi, da so lahko sklenili prijateljstvo.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Ob široki Reki živijo na eni strani rjavi dihurji, na drugi pa črni. Le redkokdaj slišijo drug za drugega. Nekega dne se na drugi strani prične vojna. Na stotine črnih dihurjev beži, da bi si rešili življenje. Nekaj se jih naseli med rjavimi dihurji. Marsikomu to ni všeč, zato se morajo držati zase in se skrivati. Toda rjavi in črni mladiči se ne zmenijo za barvo dlake. Prijatelji postanejo, ker je igra prijetna. Nekega dne pa pride nad rjave dihurje uničujoča povodenj... Slikanica otrokom primerno razloži begunstvo. Namigne, da begunci lahko postanemo prav vsi, spodbuja empatijo in nakaže možne poti medsebojnega sodelovanja, ki bo v dobro vseh.

Založba Center za slovensko književnost, 2016
Trda vezava, 34 strani
Mere: 18 x 21,5 cm
ISBN: 978-961-6789-49-3
 

 

v košarico
Namesto: 20,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.