Zaščitimo ogrožene vrste – Spoznajmo naravo in jo spoštujmo

Josep Palau, ilustracije Rosa M. Curto

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Ste vedeli, da na Zemlji živi na tisoče različnih živalskih in rastlinskih vrst? Naš planet je izjemno biološko raznovrsten: cvetlice raznovrstnih barv, drevesa vseh velikosti, rastline, prilagojene različnim podnebnim razmeram, ter osupljive in čudovite živali. Žal številnim vrstam grozi izumrtje. Ginko nam bo predstavil nekaj najbolj ogroženih živali in rastlin na svetu. Nujno je, da jih ohranimo pri življenju, saj so bogastvo, ki ga moramo negovati.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Prikupna slikanica otroke seznanja z izginjanjem rastlin in živalskih vrst. Osredotoča se na tiste, ki jih še lahko vidimo na vrtovih in v živalskih vrtovih, na primer drevesi ginko in volemija, ter živali, kot so lenivec, gorila in nosorog, ki so v naravi že skoraj izginili. Žalostno je, da je za to kriva človeška neumnost in pogoltnost. Je res treba izsekati toliko gozdov, si sešiti toliko pokrival iz bobrovine in ubiti nosoroga le zato, da dobiš njegov rog? Slikanica iz zbirke Moj planet – moja skrb osvešča najmlajše generacije, da bodo modrejše, kot smo mi. Na koncu so predlogi za igrive ustvarjalne dejavnosti in za aktivno ohranjanje okolja, kot ga zmorejo otroci.

Založba MK, 2016
Mehka vezava, 36 strani
Mere: 24 x 24 cm
ISBN: 9789610139867
 

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.