Jaz, Elvis Riboldi

Bono Bidari

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Elvis je navihan in radoživ fant, za katerega se izkaže, da je hiperaktiven. Torej obstaja razlog za njegovo nenavadno obnašanje! Okolica ga zdaj lahko boljše razume in mu pomaga (no, nekaterim se še vedno zdi preprosto nevzgojen in nemogoč).
Knjiga na izviren način in zelo duhovito predstavi hiperaktivnost in kot kombinacija besedila in stripa zagotavlja dodatno zabavo ob branju. Danes je v osnovnih šolah veliko posebnih otrok, katerih vedenje je ostalim otrokom, njihovim staršem in učiteljem včasih nerazumljivo. Knjiga razlaga in ponuja izhodišče za pogovor in za spoznavanje drugačnosti! Zaradi aktualnosti knjiga spada v vsako osnovnošolsko knjižnico in bi jo morali prebrati vsi, ki delajo v svetovalnih službah, in vsi razredniki, ki imajo v svojih razredih “drugačne” otroke. Pritegnila vas bo tudi napeta in zanimiva zgodba.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Elvis zmore v en sam dan stlačiti toliko neumnosti in lumparij, da je resnična zgaga. Zapleta se v težave v šoli, doma, med sosedi in sošolci. On sicer pravi, da je to le zato, ker bi se rad uresničil kot človeško bitje, meni pa se zdi, da bi rad preizkusil vse tisto, za kar velja, da se »ne počne«, da se »ne da« in se »ne sme«. Kmalu se nihče več noče družiti z njim. Razen Borisa. Zato se fanta skupaj odpravita živet na drevo za domačo hišo... Knjiga Elvisove lumparije pripelje do absurdov, zaradi katerih se krohotaš, na koncu pa tudi zamisliš. Tretjino zgodbe pripoveduje besedilo, dve tretjini pa stripovske ilustracije, kar naredi branje privlačno tudi za mulčke, ki sicer ne berejo radi. Priporočam!

Založba KUD Sodobnost International, 2016
Trda vezava, 197 strani
Mere: 14 x 21 cm
ISBN: 9789616970464

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.