Medved velikan

Kristien Dieltiens, ilustracije Seppe van den Berghe

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Razburljiva in topla knjiga o medvedji ljubezni in malih junakih. Medo je medved. Ampak ni več medvedji mladiček. Medo je pravi velikan! Še posebej kadar sedi na Maminih ramah. Mama lovi ribe, toda Medo se dolgočasi. Odpravi se na pot. Rad bi pogledal, kako živijo ljudje. Čeprav mu je Mama rekla: “Človek ti preluknja kožuh.” Medo se znajde v nevarnosti ... Ga bo Mami uspelo rešiti? Ali pa bo na pomoč priskočil kdo drug?

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Medvedek se na prvem odhodu iz brloga potepe stran od mamice. Rad bi raziskal neznani svet, o nevarnostih pa ne ve nič. V gozdu srečuje živali in od vsake se česa nauči. Tudi tega, da njegov kakec ni taka umetnija, kot se mu zdi - ker kakajo vsi. Končno naleti na ljudi. Ugotoviti hoče, zakaj mama o njih govori s strahom in odporom. Ko bi vedel, da je njegov oče pozimi izginil v krvavih sledeh... Znajde se v velikih težavah, v katere zaplete še mamico. Na koncu pa je vse dobro. Prefinjeno niansirana zgodba nagovarja že najmlajše, na drugi ravni in s posebno likovno estetiko pa tudi večje otroke.

Založba Narava, 2016
Trda vezava, 141 strani
Mere: 21,5 x 17,5 cm
ISBN: 978-961-6893-85-5

 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 8,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.