Jona ima veliko težavo / Jonás tiene un problema muy gordo, dvojezična slikanica

Juan Kruz Igerabide, ilustracije Mikel Valverde

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Odkar se je rodila sestrica, približno od takrat ima Jona veliko težavo. Včasih težava izgine. Jona je zaskrbljen in njegovi starši tudi. Jim bo težavo kljub premeteni čarovnici uspelo rešiti? Jona ima veliko težavo je peta knjiga o Joni, ki s pridihom humorja govori o različnih čustvih (strahu, žalosti, ljubosumju, jezi, sramu, zavisti, nemoči, veselju...). Knjiga je oblikovana v skladu s priporočili za oblikovanje gradic za bralce z disleksijo in se smatra kot didaktični material. Napisana je v slovenskem in španskem jeziku.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Ko Jona dobi sestrico, se pričnejo njegove težave – vsako jutro ima polulano posteljo. Krive so hude sanje, v katerih se Joni prikaže hudobna čarovnica. Vsi trije z mamico in očkom se trudijo, da se to ne bi več zgodilo, toda zvita čarovnica se zna priplaziti tudi v sanje, ki se pričnejo zelo lepo. Nekega dne mamica predlaga, da bi obiskali psihologa, Jona pa ima boljšo zamisel. Pogovoriti se hoče s teto Pauli, ki ni zdravnica, pa kljub temu ve zelo veliko. In res – teta Pauli Jonu zaupa, kako se boriš s čarovnicami... Izredno prikupna dvojezična (slovensko španska) slikanica otroka razbremeni občutka krivde in ga opogumi, da lahko premaga svoje težave. Juan Kruz Igerabide, imenitne ilustracije Mikel Valverde, založba Malinc.

Založba Malinc, 2016
Trda vezava, 46 strani
Mere: 19,5 x 21,5 cm
ISBN: 978-961-6886-21-5

 

v košarico
Namesto: 15,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.