Molitvice s stopnic

Peter Svetina, ilustracije Ana Zavadlav

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Molitvica za mamo, Molitvica za očala, Molitvica na stopnicah, Molitvica za toplo cev, Molitvica za pospravljeno mizo, Molitvica pod klopjo in Molitvica na obisku – sedem prikupnih molitvic za najmlajše.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Peter Svetina vedno znova prijetno preseneti z drugačnostjo. Tokrat je napisal zbirko pesmi za otroke, ki imajo obliko iskrenih, duhovitih, ganljivih in nagajivih otroških molitvic. Berejo se, kot da bi otrok v mislih povsem iskreno nagovarjal boga in svojega angelčka. Ali gre za prave molitvice, presodite sami, saj pesmice oba pogosto oštejejo, špiknejo in izzovejo, pa tudi kaj prosijo. Recimo, da bi ujel babico, da ne bi padla na ledu, da bi dedi našel očala, da bi teta končno dobila dojenčka... To so pesmi, ki ti prikličejo na obraz nasmeh, pod poprhom smeha pa je vsebina, nad katero se zamislimo tudi odrasli. Če bi bila jaz Bog, bi bila polaskana. Knjigo krasijo ilustracije Ane Zavadlav. Založba MK.

Založba Mladinska knjiga, 2016
Trda vezava, 16 strani
Mere: 20,5 x 20,5 cm
ISBN: 978-961-01-41006
 

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.