Darilo

Andreja Gregorič

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Mimi ne ve, kaj bi.
Ko zre skozi okno, mestni hrup požgečka njeno radovednost. Sprehodite se z njo po pisanih uličicah in odkrijte, kaj vse skrivajo… In poiščite tiste kotičke, v katerih radovedna Mimi spoznava, katera so najlepša in najboljša darila! Likovna umetnica Andreja Gregorič se je po diplomi na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje odločila za pot ilustratorke. Redno razstavlja doma in v tujini, na bienalih v Bratislavi, Beogradu in drugod. Slikanice z njenimi ilustracijami so že dosegle Anglijo, Portugalsko in daljno Brazilijo, Hektor in duh po človeku pisatelja Dima Zupana pa je prejela nagrado desetnica 2010.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Imenitna »nema slikanica« brez besed, samo z ilustracijami, pripoveduje zgodbo o deklici, ki ji je neskončno dolgčas. Potem pa skozi okno pogleda v mesto in... se odpravi ven, na ulice. Kaj vse se tam dogaja! Ljudje hitijo sem in tja, perilo vihra v vetru, na trgu igrajo ulični glasbeniki, v parku vadi cirkuški žongler... Prijazna pekovka ji podari rogljiček, cvetličarka pa cvet. Potem pa deklica najde igračo in ko jo vrne jokajočemu otroku, dobi novega prijatelja. Nema slikanica spodbuja osredotočeno opazovanje, razbiranje pomena vizualnih sporočil, otrokov govor in tudi pogovor z njim.

Založba Zala, 2017
Trda vezava, 26 strani
Mere: 28 x 23,5 cm
ISBN: 978-961-6994-22-4


 

v košarico
Namesto: 21,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Šivilja in škarjice, Zakleti grad, Tinko Polovinko, CD za otroke

Pripovedi Dragotina Ketteja (Šivilja in škarjice), Frana Milčinskega (Zakleti grad) in Janeza Bitenca (Tinko Polovinko) sodijo že v klasiko slovenske literature za otroke.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.