Elvis Škorc, genialni štor

Janja Vimar

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Elvis nima sreče. Oče je najraje na fitnesu, mama v sitni fazi, babica pa na rolerjih. Mlajši sestri Eli iz žepov padajo hrošči in pajki. Soseda je tako huda, da bi spravila pokonci še ležečega policaja. Elvis je genij, izumitelj, bejbisiter in laver, ki pri puncah nima šans, njegovi izumi so neuporabni, malčki pa morajo v njegovem varstvu paziti sami nase. Ampak ima pa super zbirko stripov in prijatelja, s katerim je fino molčati. Zaplete se, ko mama najavi novico, ki njegov lajf postavi na glavo. Janja Vidmar se po daljšem premoru znova vrača z mladinskim romanom, a tokrat nekoliko drugače. Ne z delom, ki bi ga smeli šteti med mladinske problemske romane, pač pa z lahkotnim, neobremenjenim najstniškim besedilom, ki se gladko bere in je podloženo tako s situacijskim kot tudi besednim humorjem. Res je, da tudi s problemi, a ti niso zaostreni, radikalni, usodni, so problemi, ki pač tarejo marsikaterega najstnika. Elvis Škorc, genialni štor namreč predstavlja izsek iz nekoliko bolj dinamičnega obdobja najstnika Elvisa. Pred bralca torej prihaja kratkočasno, dinamično, včasih tudi rahlo napeto in zabavno branje o najstniku z bolj ali manj problematičnimi sošolci in z mislimi o nadvse problematični punci.

Založba Miš, 2018
Trda vezava, 210 strani
Mere: 21 x 14 cm
ISBN: 9789612722876

v košarico
Namesto: 27,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.