Vesolje, me slišiš?

Jack Cheng

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Enajstletni Aleks Petroski obožuje vesolje, rakete, mamo, brata in kužka Carla Sagana, ki ga poimenuje po svojem vzorniku dr. Carlu Saganu, enem največjih astronomov našega časa. Aleks se, ne da bi povedal komu od svojih domačih, s svojim kužkom odpravi na dolgo in tvegano pot iz domačega Kolorada v Novo Mehiko na Šov amaterskih raketnih modelarjev. S sabo ima zlati ipod, na katerem zbira posnetke za na milijone svetlobnih let oddaljena inteligentna bitja, ki ga bodo nekoč našla in lahko spoznala, kakšna je bila Zemlja. A vse ne gre po načrtih in na svoji poti spozna mnogo prijaznih, zabavnih in skrbnih ljudi, ki pa ga ne morejo obvarovati pred uničujočimi skrivnostmi, ki se druga za drugo razkrivajo pred njim.

Prvenec ameriškega avtorja kitajskih korenin je poln veselja in neverjetne srčnosti. S samosvojim slogom pisanja in nalezljivim optimizmom osvaja bralce po vsem svetu.

Založba MK, 2018
Trda vezava, 302 strani
Mere: 20 x 14,5 cm
ISBN: 9789610150299

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.