Bolšje zgodbe

Gendrutis Morkunas, ilustracije Lina Žutaute

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Gendrutis Morkunas, avtor Bolšjih zgodb, je mojster peresa. V trenutku nas osvoji z neverjetno domišljijo, smešnimi domislicami, besednimi igrami in skrivnostnimi dogodivščinami.
Ste kdaj pomislili, kaj bi se zgodilo s človeštvom, če bi prišlo do likalniške kuge, ki bi sprožila izumrtje vseh likalnikov? Ali če bi v trenutku izginile vse knjige in bi se pisatelji le še sprehajali po gozdu, knjižničarji pa bi dan za dnem na tržnici kupovali solato? Je popolni izum mame res kor nalašč za njene otroke, pa čeprav jih obdaruje pred umazanijo in buškami?
Literarni veter avtorjeve neizmerne domišljije nas odnese v smešen in skrivnosten svet, ki je obrnjen na glavo.

Gendrutis Morkunas je bil doktor fizike, ki je v svoji znanstveni karieri raziskoval sevanje in iskal načine za zaščito ljudi pred njim. Kot mladinski pisatelj je debitiral leta 2005, takoj prejel nagrado za prvenec, bil za svoja mladinska dela še dvakrat nagrajen, žal pa njegov opus ni obsežen, saj ga je dohitela prezgodnja smrt.

Bolšje zgodbe so leta 2008 v Litvi prejele nagrado za najboljšo mladinsko knjigo leta.

Založba KUD Sodobnost International, 2018
Trda vezava, 138 strani
Mere: 21,5 x 19,0 cm
ISBN: 9789617047073

v košarico
Namesto: 23,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.