Skrivnostne globine ● Ripleyeva baza za iskanja

Kay Wilkins

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Na otočku ob vzhodni obali ZDA, skrita daleč pred vsemi, stoji Ripleyjeva srednja šola. To je edinstvena šola za učence z nenavadnimi talenti. Šola se nahaja v nekdanjem domu Roberta Ripleyja, avtorja slavne serije Ripleyjevih stripov Verjeli ali ne!. Učenci te šole pa si delijo skupno skrivnost. Čeprav so na prvi pogled videti povsem običajni, tako kot ti ali jaz, pa se ponašajo s posebnimi sposobnostmi, kot so zmožnost prevajanja električnega toka, nadčloveška moč ali sposobnost upravljanja z vremenom – to je le nekaj talentov, ki jih imajo učenci Ripleyjeve srednje šole. Najboljši med njimi so bili izbrani v posebno tajno agencijo, ki nosi ime Ripleyjeva baza za iskanja ali RBI. Ta elitna skupina deluje v visoko tehnološko opremljenih prostorih, ki se nahajajo v kleti šole. Izbrane mlade talente od tod pošiljajo na nevarne odprave širom po svetu, kjer zbirajo dokaze o fantastičnih bitjih ali nenavadnih pojavih. Pridruži se jim na njihovi nepozabni pustolovščini in skupaj z njimi išči nenavadne, a hkrati čudovite reči in spoznaj razliko med resnico in izmišljotino ... V knjigi je omenjen tudi Martin Strel … Martin Strel je preplaval reko Amazonko v Južni Ameriki v zgolj 66 dneh. To je tako, kot če bi preplaval 105 500 dolžin olimpijskega bazena. Strel je plaval po deset ur na dan in se pri tem soočal s pirajami, krokodili in morskimi psi.

Založba Skrivnost, 2013
Mehka vezava, 124 strani
Mere: 20,5 x 13,5 cm
ISBN: 9789616793841

v košarico
Namesto: 8,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.