Vile za lahko noč: navdihujoče, vesele zgodbe, ki jih prebirate otroku, da bi ga prevzele, potolažile in poučile

Wallace Karen , Lou Kuenzler

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Dobrodošli v čarobnem svetu vil – v svetu, kjer narava oživi s škrati in vilinci, ki so včasih plašni, drugič igrivi, uvidevni ali nagajivi, vedno pa pripravljeni deliti svoj svet z ljudmi – če si le vzamemo čas, da pogledamo okrog sebe.

Prebiranje teh zgodb skupaj z otrokom bo tako vam kot njemu pomagalo bolj ceniti živalsko-rastlinski svet. 20 zgodb v tej knjigi pooseblja načela, s katerimi se učimo upoštevati naravo, se usklajevati z njenim ritmom in ceniti njeno lepoto, da bi naslednji rodovi lahko užili več sožitja s svetom, kot ga je naš. S temi zgodbami o vilah otroka lahko usmerite proč od izzivov preteklega dne, ga pomirite in mu pomagate zdrkniti v mehak sen.

Prvi odstavek vsake od njih je namenjen vizualizaciji, ki naj otroku pomaga vstopiti v dogajanje. Povabi ga, naj se sprosti, otrese misli in si samega sebe predstavlja v gozdu, ob morju ali kjer koli to veleva pripoved.

Vizualizacija je posebna vrsta meditacije, ki utegne biti otrokom še posebej všeč. Pomagala jim bo razviti domišljijo in sposobnost vživljanja, pa tudi spretnosti reševanja težav. S spodbujanjem otroka, da si povsem po svoje predstavlja to, kar se dogaja v zgodbi, ga učite, kako naj z razdalje pogleda na svoje vsakodnevne skrbi in si ogleda nove možnosti, ljudi, kraje in pustolovščine.

Založba Primus, 2020
Trda vezava, 144 strani
Mere: 14 x 20 cm
ISBN: 9789617090376

v košarico
Namesto: 22,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 8,00 €

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.