Pisma Lily O tem, kako deluje svet

Alan Macfarlane

O knjigi:
Alan Macfarline je profesor zgodovine in antropologije na svetovno znani Univerzi v Cambridgu in avtor več kot dvajset znanstvenih knjig. Macfarline velja za enega največjih polihistorskih umov današnjega časa - hkrati pa je tudi dedek sedemletni vnukinji Lily. Radovedna Lily v tridesetih pismih sprašuje svojega dedka o marsičem, predvsem pa jo zanima, kako deluje svet. Njena vprašanja se v svoji preprostosti dotikajo intimnih, moralnih, političnih in filozofskih dilem. Da bi svoji vnukinji lahko podal zadovoljivo in pristen odgovor, mora njen dedek poseči po primerih iz svetovne zgodovine in iz številnih kultur. Lilyjina vprašanja so brezčasna vprašanja, ki nas vseh ne bodo nikoli nehala zadevati. Izčrpnost, iskrivost in razumljivost Macfarlinovih odgovorov pa so Pisma Lily naredili za svetovno uspešnico, prevedeno v številne jezike. "

Založba Študentska založba, 2007
Mehka vezava, 306 strani
Mere: 13 x 20,5 cm
ISBN: 978-961-242-130-4
 

 

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Ne spreglejte

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.