Mali detektiv in nespametni gospod Plehkoglav

Ankica Lepša

O knjigi:
Župan Plehkoglav je ustvaril pravi premoženjski imperij, sedaj pa je čas, da se upokoji. Premoženje in oblast preda sinu in hčerki, a kaj, ko sta oba pokvarjena, zahrbtna, lena in pridobitniška. Stari župan, zaslepljen od dolgoletnega laskanja, tega ne sprevidi, dokler ga lastna otroka ne brcneta iz hiše. Kdo ve, kako bi se končalo, če se ne bi v zgodbo vpletli mali detektiv Atikus in njegova druščina. Prijatelji pravzaprav skušajo pomagati stricu Čarliju, ki je bil županu lojalen delavec, dokler ga ni zaslepljeni starec vrgel iz službe... Zgodba, bogata z logičnimi ugankami in bistroumnimi opažanji, navdušuje otroke, ki jim je všeč detektivsko delo.

Založba Ved, 2012
Mehka vezava, 128 strani
Mere: 21 x 14,5 cm
ISBN: 9789616814867

 

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 8,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Samove dogodivščine v Deželi Svetlobe

Samo živi v Deželi Teme, kjer živi prijazno ljudstvo, ki pa ne prenese svetlobe. Samo želi dokazati svoj pogum, zato se odpravi v naš svet, v Deželo Svetlobe. Tu spozna fanta Matica, ki mu pomaga odkrivati zanke in neznanke, ki prežijo nanj v našem svetu.

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.