Veliki mojster magnetov

Iztok Vrhovec

O knjigi:
Desetletni Dobrogoj se nenehno uči in bere, je najboljši v razredu, ko bo odrasel, hoče postati znanstvenik. Potem pa v njegovo življenje nenadoma vstopi »skrivnostna gospa«, ki ga s prevaro ukani, da poje »čudežni« prah, s pomočjo katerega naj bi postal še pametnejši. Dobrogojevo življenje v trenutku postane prava nočna mora. Če se hoče rešiti, mu lahko pomaga le Veliki mojster magnetov. A ta mu bo priskočil na pomoč le, če bo Dobrogoj rešil kopico silno zapletenih nalog in ugank...

Založba Ved, 2012
Mehka vezava, 200 strani
Mere: 21 x 14,5 cm
ISBN: 978-961-6814-60-7
 

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,50 €

Ne spreglejte

Božične pesmi, CD za otroke

Kaj bolj pričara božično vzdušje kot prav božične pesmi?  Na CD plošči so zbrane pesmi Želimo vam srečen božič, Jingle Bells, Sveta noč... in še mnogo drugih.

v košarico
Cena: 6,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Samove dogodivščine v Deželi Svetlobe

Samo živi v Deželi Teme, kjer živi prijazno ljudstvo, ki pa ne prenese svetlobe. Samo želi dokazati svoj pogum, zato se odpravi v naš svet, v Deželo Svetlobe. Tu spozna fanta Matica, ki mu pomaga odkrivati zanke in neznanke, ki prežijo nanj v našem svetu.

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Najstarejši

Eragon in njegova zmajevka Saphira sta pravkar rešila uporniško državo pred uničenjem, s katerim so grozile mogočne sile kralja Galbatorixa, krutega vladarja Cesarstva. Zdaj mora Eragon odpotovati v Ellesméro, deželo vilinov, da bi se še izpopolnil v magiji in mečevanju. To je edinstveno potovanje, polno osupljivih novih krajev in ljudi, ko kaos in izdajstvo povzročata težave na vsakem koraku in je stalno prisotno vprašanje komu zaupati.

v košarico
Namesto: 16,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,50 €

Pisma Lily O tem, kako deluje svet

Radovedna Lily v tridesetih pismih sprašuje svojega dedka o marsičem, predvsem pa jo zanima, kako deluje svet. Njena vprašanja se v svoji preprostosti dotikajo intimnih, moralnih, političnih in filozofskih dilem. Da bi svoji vnukinji lahko podal zadovoljivo in pristen odgovor, mora njen dedek poseči po primerih iz svetovne zgodovine in iz številnih kultur. Izčrpnost, iskrivost in razumljivost Macfarlinovih odgovorov pa so Pisma Lily naredili za svetovno uspešnico.

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.