Metka in eko dogodivščina

Ana Koritnik

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena! Metka je čisto navadna šolarka – deklica, ki obiskuje četrti razred in se včasih skrega s kakšno sošolko, pa tudi deklica, ki si želi lepih ocen in vznemirljivih dogodivščin. Tako si nekega dne zaželi, da bi odšla kar v času pouka na potovanje. Njen očka, naveličan službe, svoji deklici ne zna reči ne, zato se skupaj z njenim tigrastim mačkom Parisom odpravijo v neznano. Znajdejo se v nenavadni fantazijski deželi – Mačkonski deželi -, kjer živijo nenavadna bitja, ki jim pokažejo, kaj čaka naš planet, če ljudje ne bomo bolje ravnali z odpadki. Metka se seznani z razvrščanjem vseh vrst odpadkov in tako skozi dogodivščine, polne nevarnosti in naloge, ki jih mora opraviti, pridobi okoljsko zavest, ki jo potem oba z očetom skrbno prenašata na druge in tako prispevata k izboljšanju ekološkega stanja na Zemlji.

Založba Skrivnost, 2013
Trda vezava, 111 strani
Mere: 20,5 x 14,5 cm
ISBN: 978-961-6936-00-2
 

 

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Mojca Pokraculja in 15 otroških ljudskih pesmi, CD za otroke

Priljubljeni pravljici o Mojci Pokraculji v interpretaciji priznanih slovenskih dramskih igralcev je dodanih še 15 otroških ljudskih pesmi - od Na planincah in Šmentane muhe do Moj očka in Čukove ženitve...

v košarico
Cena: 8,00 €

Šivilja in škarjice, Zakleti grad, Tinko Polovinko, CD za otroke

Pripovedi Dragotina Ketteja (Šivilja in škarjice), Frana Milčinskega (Zakleti grad) in Janeza Bitenca (Tinko Polovinko) sodijo že v klasiko slovenske literature za otroke.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 8,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.