Glej geslo: ljubezen

David Grossman

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Glej geslo: ljubezen je pripoved o Šlomu (Momiku) Neumannu, ki v 50. letih odrašča v Jeruzalemu z jidiš govorečima staršema, ki sta preživela holokavst. Obkrožen je s tišino in travmami preživelih, zato postane obseden s skrivnostmi napol zamolčane preteklosti, ki jih poskušajo pred otrokom zakriti. Kar Momik odkriva, je labirint pripovedi, polnih presunljivih grozot. Glej geslo: ljubezen je izjemen literarni poskus, se iz številnih osupljivih zornih kotov približati celostnem razumevanju dogodkov, ki jih ni moč razumeti, in odgovoriti na vprašanje: kaj je človek?

Založba Študentska Založba, 2010
Mehka vezava, 508 strani
Mere: 20,5 x 13,5 cm
ISBN: 9789612422790
Cena: 3,00 €

 

v košarico
Namesto: 3,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 2,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.