Krsta po meri

Snježana Mulić

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Bosanska avtorica (1962) je bila več let urednica pri sarajevskem tedniku Dani ter novinarka pri sarajevskem tedniku Slobodna Bosna ter bosansko-hercegovski televizijski hiši Hayat. Sedaj je zaposlena kot predstavnica za stike z javnostjo pri banki BBI v Sarajevu. Njen prozni prvenec, zbirka Krsta po meri (2007), je dobila prvo nagrado založbe Naklada Zoro (Zagreb-Sarajevo) za najboljšo neobjavljeno prozno knjigo v letu 2006. Zbirka Krsta po meri prinaša 16 grenko-sladkih zgodb o majhnih stvareh, ki po navadi usodno vplivajo na življenje protagonistov – na primer, serviserja, gastarbajtarja, zelenjadarja, trgovskega potnika, male baletke –, kot jih največkrat doživlja infantilni pripovedovalec. Izbira tovrstnega zornega kota (v kombinaciji z odraslim pripovedovalcem z distanco) avtorici omogoča kontrastiranje pri poetiziranju časa, ki ga je grobo in krvavo prekinil razpad skupne države.

Založba Družba Piano, 2011
Trda vezava, 132 strani
Mere: 19,5 x 13,5 cm
ISBN: 978-961-6693-57-8
 

 

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.