Kampanja

Tone Partljič

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
"Kampanja" po "partljičevsko" satirično zabeljen roman o sodobnih slovenskih volitvah, ki vsaki dve leti razburijo in sprejo našo lepo deželo. Je pripoved o političnih in človeških zdrahah. In hkrati o pristni ljubezni dveh mladih, ki bežita od teh strasti v svoj svet, na življenjsko pot svoje sreče in svoje generacije. Po Kersnikovem Agitatorju nam do Partljiča ni nihče tako mojstrsko "sprašil" hlač in pameti pred iskrenimi ogledali leve, sredinske, desne in nacionalne - in predvsem človeške reve. Znotraj vsega tega pa nas pisatelj s pripovedno močjo vodi po povsem normalni poti življenja, kamor nas zvabi že z jedrom zgodbe:
"Mlad ljubezenski par, Julija in Robi, se znenada odloči za poroko. Tudi zato, ker je - dolga ljubezen gvišna bolezen - in ker se ne strinjata z načinom življenja drugih, celo svojih staršev. Robi je namreč brez očeta, mama samohranilka živi bohemsko življenje, noče biti "sužnja" moža in družine in je fant bolj ali manj prepuščen sebi..."

Založba Prešernova družba, 2002
Trda vezava, 227 strani
Mere: 21 x 14,5 cm
ISBN: 978-961-6261852

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.