Kape, da te kap!

Lynne Rowe

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Si želite splesti dojenčku, malčku, najstniku ali sebi posebno kapo, takšno, kakršne nima nihče drug, recimo, sovo, sončnico, Petra Pana, Vikinga, snežaka, miško, volka, mušnico, čebelji panj, čarovniško kapo, Rdečo kapico, miško, zebro, dinozavra, pošast...? Ta knjiga prikazuje 31 izvirnih pokrival, ki niso namenjena samo preganjanju mraza, ampak so tistemu, ki jo nosi, v ponos in veselje, lahko pa tudi del pustnega kostuma. Pa jih sploh ni težko splesti! Vse so v preprostem, gladkem vzorcu, in hitro so narejene. Skrivnost je v domiselnem oblikovanju in dobri ideji. To je knjiga, ki vas bo navdihnila tudi za izvirna darila družini in prijateljem, modra pa celo za dopolnilni zaslužek. Lynne Rowe, založba MK.

Založnik o knjigi:
Kape, da te kap! so take, ki grejejo, pritegnejo pozornost, odganjajo zimsko turobnost
in otroku naredijo vsaj toliko veselja kot lepa igračka. Izbirate lahko med 31 pokrivali, s katerimi se vaši najmlajši pred vašimi očmi prelevijo v sončnico, Petra Pana, Vikinga, čebelnjak in še marsikaj odštekanega. Pleteni izdelki so preprosti, v gladkem vzorcu, in naredimo jih, kot bi mignil. Namenjeni so otrokom od rojstva do najstniških let. Kakšno od teh kap si boste z veseljem spletli in nadeli tudi sami.

Založba Mladinska knjiga, 2014
Mehka vezava, 128 strani
Mere: 24,7 x 19 cm
ISBN: 9789610133230
 


 

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Ustvari red brez hišnih zmed - ustvarjalna knjiga

Knjiga je še nerabljena! Knjiga predstavlja 38 predlogov za otroške izdelke iz odpadnih materialov: škatle, obešalnike, oglasno tablo, koš za smeti, blazinico za risalne žebljičke, zakladno skrinjico, mape, vrečko za pižamo, namizno škatlo za papir in pisala, predalne pregradnike, kopalniški košek, beležnico... s katerimi opremimo otroško sobo, garderobo, kuhinjo in kopalnico.

v košarico
Namesto: 19,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Science Play: Beginning Discoveries for 2-To-6-Year-Olds Williamson Little Hands Book

Safe, age-appropriate activities inspire kids to explore, observe and think creatively as they discover science in their own backyard, the kitchen and even their block pile. PreSchool-K-Designed to teach basic science concepts, Hauser's guide contains 65 activities to encourage children to "Guess," "Test," and "Find out." Intended to help them discover more about their everyday world, the projects utilize simple and safe household items.

v košarico
Namesto: 16,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Super Science Concoctions: 50 Mysterious Mixtures For Fabulous Fun - Williamson Kids Can!

Fizz, gurgle, bubble, and brew! Hours of outrageous science fun await kids with Jill Hauser's incredible science concoctions. Kids explore a world of amazing science--from capillary action to liquid density to emulsions to plastics--all while making magical mixtures they concoct themselves! Over 50 safe inexpensive science mixtures, using household ingredients, encourage kids to discover and think creatively.

v košarico
Namesto: 16,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Gizmos & Gadgets: Creating Science Contraptions That Work (& Knowing Why) Williamson Kids Can!

Gear up to discover science by constructing weird, wacky contraptions. With this guide, children can start building, questioning, creating, and inventing--all the while learning fun physics principles and good science practices. 150+ illustrations. Grade 4-7-Hauser gives directions for making a bunch of gadgets, gizmos, contraptions, and doohickeys constructed with stuff often found in cupboards, closets, garages, and "junk" drawers.

v košarico
Namesto: 16,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Najlepši čas- Ustvarjanje, okraševanje, uživanje

V tej knjigi boste našli veliko zamisli za prijetno okrašen dom.Preživite družabne adventne večere, v katerih boste skupaj ustvarili čudovite okraske in darila. Ob tem imate tudi možnost, da poskusite pečena jabolka, medenjake ali slasten punč. Uživajte v božičnih praznikih z vsemi čuti!

v košarico
Namesto: 24,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Ni knjige, ki jo iščete?

Niste našli knjige, ki si jo želite? Pišite nam, pa jo bomo poskusili najti.

v košarico
Cena: 0,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.