Dragoceno darilo zgodb – 9. knjiga Zgodb za dušo

Božo Rustja

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Deveta knjiga v zbirki Zgodbe za dušo ima sedem poglavij: Nasmejte se; Zadovoljstvo v življenju; Ne sodi prehitro; Iskreno pred Gospodom; Ti si v tem kruhu; Po žrtvi v svetlobo vstajenja; Kako se pogovarjati s človekom in z Bogom? Krajše zgodbe so kot darilo, ki ga je mlademu kalifu prinesel modrec. Mladeniču je namreč pripovedoval zgodbe o arabskih junakih in ga tako naredil za modrega, poštenega in pravičnega človeka. Naj tudi nas razveselijo in poučijo zgodbe iz te knjige.

Založba Ognjišče, 2014
Trda vezava, 152 strani
ISBN: 978-961-263-044-7

v košarico
Namesto: 6,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Božične pesmi, CD za otroke

Kaj bolj pričara božično vzdušje kot prav božične pesmi?  Na CD plošči so zbrane pesmi Želimo vam srečen božič, Jingle Bells, Sveta noč... in še mnogo drugih.

v košarico
Cena: 8,00 €

Mojca Pokraculja in 15 otroških ljudskih pesmi, CD za otroke

Priljubljeni pravljici o Mojci Pokraculji v interpretaciji priznanih slovenskih dramskih igralcev je dodanih še 15 otroških ljudskih pesmi - od Na planincah in Šmentane muhe do Moj očka in Čukove ženitve...

v košarico
Cena: 8,00 €

Trnuljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o princeski Trnuljčici in o zakletem gradu pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polona Juh, Jernej Kuntner, Tone Kuntner, Janez Albreht, ivanka Mežanova, Mojca Ribič, Stanislava Bonisegna, Iva Zupančič...

v košarico
Cena: 8,00 €

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 8,00 €

Pes in otrok Skupaj, srečno, v harmoniji

Knjiga je še nerabljena! V knjigi najdemo napotke za pripravo psa na prihajajočega dojenčka, pa tudi nasvete pri nakupu psa, ki si ga pogosto želijo prav otroci. Naučimo se veščin in drobnih trikov s pomočjo katerih je tudi otrok dejavno v ključen v skrb za hišnega ljubljenca. Vzgoja otroka in psa se koristno dopolnjujeta.

v košarico
Namesto: 13,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,50 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Kuhinja Mediterana

Knjiga je še nerabljena!  Od Grčije do Maroka, od Provanse do Sicilije, od Turčije do Španije – neskončno raznovrstnih različic sredozemske kuhinje je v vrhu gastronomije. Narekuje osnovne principe: sestavine, način priprave, začimbe. V knjigi je njeno bistvo prikazano skozi najbolj avtentične recepte in avtorjeve komentarje, v katerih mrgoli zgodovinskih dejstev, kulinaričnih namigov in zanimivosti.
 

v košarico
Namesto: 49,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

101 čudoviti izdelek, ki ga omogoča digitalna kamera

Knjiga je še nerabljena!  Domiselna, zabavna in presenetljiva knjiga, ki bo zagotovo navdihnila vsakega lastnika digitalne kamere. Naredite boljše fotografije, spoznajte različne načine tiskanja, prikazovanja in razpošiljanja fotografij, naučite se preproste, a učinkovite tehnike za obdelavo fotografij ter ustvarite umetniške slike ali pa uporabite kamero kot skener, spletno kamero ali celo kot beležnico.

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Z zdravo prehrano v pozna leta

Sodobna spoznanja o prehrani so dala mnogo novega v prehranskih načelih in jedilnikih tudi za starejše ljudi. Iz obilice jedi, ki so nam danes na voljo, le težko izberemo najprimernejše. Zato se moramo tega naučiti, če hočemo ostati krepki in zdravi še v pozna leta. Pri tem si lahko pomagamo s prof. dr. D. Pokorna priročnikom o prehrani, kadar smo zdravi, pa tudi pri težavah in boleznih, ki zelo rade spremljajo staranje.

v košarico
Namesto: 14,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Posebne izdaje Novorojenček

Revije Novorojenček so za mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Novorojenček iz let 2020, 2021 in 2022.
 

v košarico
Cena: 4,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.