Ustvarjajmo skupaj – Zabava in učenje, ustvarjalni priročnik

Dave King

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Odlična knjiga, s katero bomo otrokom predstavili čudoviti svet kreativnosti. Odlična knjiga, s katero bomo otrokom predstavili čudoviti svet kreativnosti. Otroci se bodo naučili tiskanja, šivanja, tkanja, okraševanja ... Knjiga ponuja pester izbor zamisli za ustvarjanje in tako pomaga otrokom razvijati ročne spretnosti. Izvedeli bodo marsikaj koristnega in uporabnega – kako barva dobi različne odtenke, kako nastane papir, iz česa je narejena klobučevina, in še veliko več.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Ustvarjalna knjiga za otroke predstavlja 21 prikupnih izdelkov iz različnih materialov: papirja, volne, barv, odpadnih materialov in klobučevine. Pri vsakem materialu pove, kako ga dobimo in kako ga predelamo, da je tak, kot ga otrok vidi. Na primer, da za volno ostrižemo ovce, nato pa volno peremo, predemo in sukamo. Sledijo predlogi za izdelke, na primer puhaste živalce iz cofka, tkanje na papirnatih krožnikih in obročih za hulahup, maska iz papirja, obešanka iz ladjic. Knjigo odlikujejo zelo lepe fotografije, jasna in kratka navodila ter šablone za izdelke. To je knjiga, ki otrokom pomaga razvijati ročne spretnosti.

Založba Mladika, 2015
Trda vezava, 80 strani
Mere: 28 x 22 cm
ISBN:
9789610136224

 

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €

Seštevanje, Napiši in zbriši s priloženim pisalom

Vadi osnove seštevanja in reši račune do števila 10, nato zbriši rezultate in začni znova! Primerno za male vedoželjneže. Priloženo pisalo, da lahko napisane rezultate zbrišeš in začneš znova. Računanje je zabavno!

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.