Ramzes - Sin luči

Cristian Jacq

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
V Ramzesovo dolgo in razgibano življenje se je poglobil znan francoski egiptolog Cristian Jacq in mu posvetil pet romaniziranih biografij. V prvi knjigi spoznavamo Ramzesa še kot dečka, ki ga oče, faraon Seti, postavlja pred številne preizkušnje, da bi se prepričal, ali je vreden, da ga imenuje za naslednika. Nadvse slikovito vstajajo pred nami stroge in skrivnostne šege starih Egipčanov...

Založba Mladinska knjiga, 1999
Trda vezava, 380 strani
Mere: 15,5 x 23,5 cm
ISBN: 978-88611152707
 

v košarico
Namesto: 16,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Spartak – Kri in pesek

Knjiga je še nerabljena! Roman  o gladiatorju Spartaku prinaša vznemirljivo zgodbo o brezkompromisnih bojih v gladiatorski areni, o spletkah in prevarah, pa tudi o krvavem maščevanju in podlem boju za oblast.

v košarico
Namesto: 10,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Potovanje v Tumanjan, lirični potopis

Knjiga je še nerabljena! Bralec potuje s potopiscem po Armeniji, od Erevana mimo Leninkana, Kirakana in drugih mest in vasi v nekdanji Dseh, sedanji Tumanjan, kakor se imenuje po velikem armenskem pesniku Ovanesu Tumanjanu. Kot izrazit socialni realist je avtor v svojih literarnih prispevkih, pesmih in prozi poudarjal človečnost, resnicoljubnost in zvestobo samemu sebi. To je lirični potopis o strpnosti, sožitju in prijateljstvu.

v košarico
Namesto: 26,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.