Sto obrazov notranje moči

Alenka Rebula

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
V knjigi je zbranih sto meditacij za različne izzive, ki se nam porajajo v življenju. Tenkočutna razmišljanja, ki sežejo pod povrhnjico vsakdanjika, vabijo na potovanje v večno rast, v globine občutenega, v ustvarjalno iskanje svežine novega. Zgoščena simbolna govorica nagovarja vse tisto, kar želi biti opaženo, prepoznano, spremljano v preobrazbi.

»Vsako besedilo je sestavljeno iz uvodne misli, kratke podobe ali zgodbe in zaključnega stavka, ki povzame izhod,« pojasnjuje avtorica. »Ne gre za recepte, najbrž imajo bolj prav tisti, ki pravijo, da je to zbirka meditacij, ki jih lahko vsak razume po svoje. Zdi se mi, da živimo v času, ko smo mentalno zelo okupirani in si težko ustvarimo trenutek tišine. Zato sem knjigo nalašč sestavila tako, da jo lahko bralec odpre kjerkoli: sploh ni pomembno, da jo beremo od začetka do konca.«

Založba Mladinska knjiga, 2010
Trda vezava, 178 strani
Mere: 14,5 x 20,5 cm
ISBN: 978-961-01-1265-5

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Odložimo bremena družinske prtljage - Deset navdihujočih resničnih zgodb iz Slovenije

Knjiga je še nerabljena!  V knjigi so zbrane zgodbe tistih, ki jim je z metodo postavitve družine uspelo rešiti družinske ali osebne težave. Njihova pričevanja dajejo upanje slehernemu, ki se je znašel v težkih življenjskih okoliščinah ali nanj pritiskajo težka občutja, ki jim ne pozna natančnega izvora. Ta pot je na voljo tako rekoč vsakemu, ki je dosegel zadostno odprtost duha in lahko sprejme, da na nevidni, energijski ravni obstajajo še druge možnosti.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Z igro do učenja, Priročnik za učitelje, pedagoške delavce in starše za uspešno delo s slepimi in slabovidnimi otroci, vključenimi v predšolske in šolske ustanove

Knjiga je še nerabljena! Pri predšolskih slepih in slabovidnih otrocih se načela enakih možnosti lahko izvajajo le ob pogoju, da tem otrokom nudimo ustrezno strokovno pomoč že v letih zgodnjega otroštva. V razumljivem slogu se avtor spretno ukvarja z osveščanjem spoznavanjem, sprejemanjem in praktičnim pristopanjem predvsem tam, kjer se v vzgoji in didaktiki kažejo razlike pri slepih in slabovidnih otrocih.

v košarico
Namesto: 30,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Od krvi do skrbi - Socialno starševstvo v globalnem svetu

Knjiga je še nerabljena! V sodobnem svetu se zaradi zatona porok in razširjanja različnih oblik intimnega življenja, mednarodnih posvojitev otrok, transnacionalnih globalnih družin, otroških izkušenj z življenjem v mavričnih družinah in uporabe reproduktivne medicine biološko in socialno starševstvo zmeraj bolj prepletata in s tem prinašata nove izzive, nova vprašanja in nova poimenovanja, ki stare hierarhije in konstruirane meje pometajo na smetišče preteklosti.

v košarico
Namesto: 23,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Dediščina izgube

Knjiga je še nerabljena! Revolucija, ljubezen, veselje in žalost so v Dediščini izgube mojstrsko prepleteni; nasprotje med razvitim in tretjim svetom je v ozadju življenjske usode različnih karakterjev še bolj kričeče; bolečina izgnanstva je prikazana občuteno; izkušnja postkolonialne družbe sodobnega časa pa daje romanu veliko družbeno ozadje. Knjiga je prejela Bookerjevo nagrado.

v košarico
Namesto: 24,94 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Ti izdam skrivnost? Potem pa pridi malo bližje

Knjiga je še nerabljena! Vicky Harper ni vsak dan mlajša. Še vedno je brezupno samska in soočiti se mora z bolečim dejstvom, da je nazadnje imela razmerje s to izredno izmikajočo se vrsto, spodobnim samskim moškim, veliko prej, preden je predstava Fantom iz opere prišla na Broadway. Ko odkrije starodavno knjigo, ki pravi, da lahko od stvarstva dobiš vse, kar si želiš, … in da moraš za to le prositi, se odloči, da bo resnico preizkusila. Kaj pa ji sicer še ostane?

v košarico
Namesto: 31,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,50 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.