Nezvestoba, Kako razumeti nezvestobo, se soočiti z njo in premagati njene posledice

Veronika Seles

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Priročnik Nezvestoba je prvo delo v Sloveniji, ki celostno obravnava pojav nezvestobe in tudi teme, ki so neposredno povezane z njo, na primer ljubosumje in laganje.

Avtorica v globino razišče, kaj nezvestoba sploh je, zakaj do nje pride, kako se lahko z njo spoprimemo in tudi, kako lahko na učinkovit način preprečimo, da bi ogrozila našo partnersko zvezo. Podrobno se ukvarja tudi s tako imenovano novo vrsto nezvestobe, ki se pojavlja na delovnih mestih in na spletu. Razloži različne tipe nezvestobe, okoliščine, v katerih se določen tip pojavi, in kar je najpomembnejše, kako se s posameznim tipom nezvestobe spopasti in se ozdraviti posledic. Vsem trem prizadetim stranem ljubezenskega trikotnika je posvečena posebna pozornost, torej tako varajočemu partnerju, prevaranemu partnerju in tudi tretji osebi, ki se je znašla med njima. V knjigi vsak, ki se prepozna v kateri izmed teh vlog, lahko najde prepričljive nasvete in načine, kako poiskati izhod iz nastale situacije in nadaljevati normalno življenje z novim zaupanjem v partnerstvo - bodisi obnovljeno staro ali pa utemeljeno novo.

Knjigo lahko berete od začetka do konca in se v celoti seznanite s procesom nastajanja, razcveta in posledicami nezvestobe, poglavja pa so strukturirana tako, da lahko tudi takoj poiščete teme, ki vas najbolj zanimajo. Uporabljate jo lahko skupaj s partnerjem, lahko pa tudi sami, saj so posamezna poglavja posvečena tako individualnemu zdravljenju posledic nezvestobe kot tudi načinom, kako partnerja po aferi spet lahko najdeta skupno pot in svojo vezo celo poglobita.

Priročnik Nezvestoba je neprecenljivega pomena, ker obravnava pojav, ki je v današnji družbi hkrati odobravan in zavračan, je javni tabu, ki je iz leta v leto v porastu. S pomočjo tega priročnika bomo nezvestobo bolje razumeli, se jo naučili umestiti v širši družbeni kontekst in se predvsem z njo spopasti v zasebnem življenju.

Mag. Veronika Seles je psihoterapevtka in magistrica znanosti iz področja družinske in zakonske terapije in specializantka iz Objekt relacijske teorije in prakse na Mednarodnem Psihoterapevtskem Inštitutu (International Psychotherapy Institut) v Washingtonu D. C., ZDA. Trenutno na Univerzi v Ljubljani zaključuje tako doktorski študij iz družinske in zakonske terapije kot tudi doktorski študij na North Central University v Arizoni, ZDA, prav tako iz družinske in zakonske teorije in prakse. Je tudi polnopravna članica združenja terapevtov na Mednarodnem Psihoterapevtskem Inštitutu v Washingtonu D. C., ZDA.

Veronika Seles je poročena, mati dveh otrok in živi v Celju, kjer tudi deluje njen Psihoterapevtski Inštitut - PTI, katerega je ustanovila leta 2006 in v katerem tudi sama dela kot psihoterapevtka.

Založba Didakta, 2008
Poltrda vezava, 314 strani
Mere: 14,5 x 21,5 cm
ISBN: 978-961-261-022-7

v košarico
Namesto: 29,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Sto obrazov notranje moči

Knjiga je še nerabljena! V knjigi je zbranih sto meditacij za različne izzive, ki se nam porajajo v življenju. Tenkočutna razmišljanja, ki sežejo pod povrhnjico vsakdanjika, vabijo na potovanje v večno rast, v globine občutenega, v ustvarjalno iskanje svežine novega. Zgoščena simbolna govorica nagovarja vse tisto, kar želi biti opaženo, prepoznano, spremljano v preobrazbi.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ti izdam skrivnost? Potem pa pridi malo bližje

Knjiga je še nerabljena! Vicky Harper ni vsak dan mlajša. Še vedno je brezupno samska in soočiti se mora z bolečim dejstvom, da je nazadnje imela razmerje s to izredno izmikajočo se vrsto, spodobnim samskim moškim, veliko prej, preden je predstava Fantom iz opere prišla na Broadway. Ko odkrije starodavno knjigo, ki pravi, da lahko od stvarstva dobiš vse, kar si želiš, … in da moraš za to le prositi, se odloči, da bo resnico preizkusila. Kaj pa ji sicer še ostane?

v košarico
Namesto: 31,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,50 €

Knjiga, ki vam bo spremenila življenje

Knjiga je še nerabljena! Richard trguje z delnicami in vrednostnimi papirji. Ne vidi nikogar drugega razen svoje vaditeljice, čistilke in prehrambene svetovalke, ki mu redno dostavlja zaloge makrobiotične hrane z malo ogljikovimi hidrati. Po napadu nerazložljive in mučne bolečine, zaradi katere pristane na urgenci, pa se Richard spoprijatelji z Ahilom, lastnikom prodajalne krofov. Njegova osamljena rutina je prekinjena. Začne se dramatično čustveno tajanje …

v košarico
Namesto: 33,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,50 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.